Nem mulik a depressziom sehogyse. Scippa 10mg 4honapja szedem melle frontin. Omega3,bvitamin komplex.b1 vitamin. C,d vitamin. Magnezium,kalciumot is szedek. Es nem mulik a depi a stressz az idegesseg a szorongas a halalvagy .Mit tegyek?
Frontint muszáj szedni mellé? Nekem nagyon nem vált be. Én simán SSRI-t szedek (Citalopram) hasonló a hatóanyaga a Scippához.
Az SSRI-k felerősíthetik az öngyilkossági gondolatokat, főként fiatalabbaknál, ezt tudatosan kell kezelni.
A gyógyszer mellé, szellemi gyógymód létezik, ami kiegyensúlyozottá tesz lelkileg. Nekem ez a keresztény hit. Ajánlom olvasásra a Zsoltárok könyvét. De egyáltalán a biblioterápia, tehát, hogy eljársz könyvtárba olvasni, tágítani a tudásod, megkeresni a világképed, segíthet a lelki egynensúly megtalálásában, fenntartásában. És természetesen a rendszeres sport, vagy séta.
Aki antidepresszánsokat szed vagy tervezi, hogy szedni fog, mindenképpen olvassa el ezt a cikket! Nagyon fontos!
Sajnos, saját tapasztalataim is alátámasztják a leírtakat...
PSSD - [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!