Kb. 15 darab 2 mg beszedése utána mire számíthatok?
Orvosi utasításra szedek 2-szer 1-et, csak most hirtelen
rámtört a szorongás és hirtelen felindulásból, kb.
15-öt vettem be. Hogyan hat hamarabb erősebben, kevesebb
vagy több folyadékkal?
1/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, az kimaradt, hogy Rivotrilról van szó.
Az rendesen ki fog ütni, hiszen az 30 mg. Van akit bepörget, és hülyeségeket csinál. Volt már ismerősöm aki detoxba is került ennyitől, mert nem volt hozzászokva. Te viszont (ha napi 2-őt nyomsz) akkor hozzá vagyok szokva, de így is keményen ki fog ütni kb 24 órára. Jobb ha kényelemesen elhelyezkedsz.
A probléma viszont azzal lesz, hogy ez úgy megdobja a toleranciád hogy ezután lehet nem úgy fog hatni a 2 ahogy előtte. Szóval majd emelheted máskor is az adagot :D
2021. okt. 31. 16:52
Délelőtt még Frontint kapkodtál be!
Ennyire unatkozol?
2021. okt. 31. 16:52
4/21 A kérdező kommentje:
qkker1, az nem én voltam, nem szedek Frontint és most regisztráltam ide :D
5/21 A kérdező kommentje:
5/5, már bocs, de mekkora bunkó vagy. Nem tervezek meghalni, de hidd el, nem kellemes, amikor olyan pánikroham jön rád (gyógszer nélkül), hogy majdnem elájulsz, ver a víz, és a kertben fekszel a vizes füvön, mert alig kapsz levegőt. Velem ez sajnos megtörtént és nem kívánom senkinek. Tipikus példája vagy annak, hogy névtelenül élvezed a bunkóságot, de ha Neked ez okoz örömet...Én meg nem veszem magamra, úgyhogy nem érted el a célod :)
6.-ra.
Volt ilyen pánikrohamom. Komolyan!
Elmentem a dokihoz, és fél óra beszélgetés után ő sírt nekem, hogy csalja az asszony, meg sok a hitel, meg hasonlók. Rá 1 hónapra fejbe lőtte magát.
Na onnantól jól vagyok, mert tudom, hogy nincs okom a pánikra.
2021. okt. 31. 17:09
7/21 A kérdező kommentje:
Gondolom, Te nem vagy pánikbeteg szerencsédre, de aki igen, az tudja, hogy van az a pont, amikor jön a roham és inkább több gyógyszert veszek be, hogy kiüssön vagy elaludjak, minthogy órákig azt érezzem, hogy mindjárt megfulladok és meghalok.
8/21 A kérdező kommentje:
Én is járok pszichiáterhez és kezel, plusz antidepresszánst is felírt plusz ugye a Rivotrilt. De sajnos néha előjönnek a rohamok, bár egyre ritkábban. Nem tudom, hogy öröklődik-e vagy nem, mert édesapám is pánikbeteg,bár már nagyon ritkán szed gyógyszert, neki konkrét helyzetek hozzák elő, pl. nem mer BKV-ra ülni, mert nem tud bármikor leszállni, meg néha nem mer egy hídon átvezetni. De én nem tudom mihez kötni. Rendezett az életem, normális párkapcsolatom van, jó munkám. Nekem a semmiből törnek elő, ma is tök jó napm volt. Csak reménykedek, hogy egyszer letehetem a gyógyszereket.
9/21 A kérdező kommentje:
Ma a párommal esti borozást tervezünk. Szerintetek lehet bajom, ha megiszom 1-2 pohárral? Légyszi csak normális válaszokat írjatok, köszi :D
10.-re.
Gyógyszerre piálsz, és csodálkozol, hogy rohamaid vannak?
2021. okt. 31. 18:07
Kapcsolódó kérdések: