Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kb. 15 darab 2 mg beszedése...

Kb. 15 darab 2 mg beszedése utána mire számíthatok? Orvosi utasításra szedek 2-szer 1-et, csak most hirtelen rámtört a szorongás és hirtelen felindulásból, kb. 15-öt vettem be. Hogyan hat hamarabb erősebben, kevesebb vagy több folyadékkal?

Figyelt kérdés

2021. okt. 31. 16:43
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, az kimaradt, hogy Rivotrilról van szó.
2021. okt. 31. 16:44
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Az rendesen ki fog ütni, hiszen az 30 mg. Van akit bepörget, és hülyeségeket csinál. Volt már ismerősöm aki detoxba is került ennyitől, mert nem volt hozzászokva. Te viszont (ha napi 2-őt nyomsz) akkor hozzá vagyok szokva, de így is keményen ki fog ütni kb 24 órára. Jobb ha kényelemesen elhelyezkedsz.

A probléma viszont azzal lesz, hogy ez úgy megdobja a toleranciád hogy ezután lehet nem úgy fog hatni a 2 ahogy előtte. Szóval majd emelheted máskor is az adagot :D

2021. okt. 31. 16:52
 3/21 qkker1 ***** válasza:
100%

Délelőtt még Frontint kapkodtál be!

Ennyire unatkozol?

2021. okt. 31. 16:52
 4/21 A kérdező kommentje:
qkker1, az nem én voltam, nem szedek Frontint és most regisztráltam ide :D
2021. okt. 31. 16:59
 5/21 A kérdező kommentje:
5/5, már bocs, de mekkora bunkó vagy. Nem tervezek meghalni, de hidd el, nem kellemes, amikor olyan pánikroham jön rád (gyógszer nélkül), hogy majdnem elájulsz, ver a víz, és a kertben fekszel a vizes füvön, mert alig kapsz levegőt. Velem ez sajnos megtörtént és nem kívánom senkinek. Tipikus példája vagy annak, hogy névtelenül élvezed a bunkóságot, de ha Neked ez okoz örömet...Én meg nem veszem magamra, úgyhogy nem érted el a célod :)
2021. okt. 31. 17:05
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

6.-ra.

Volt ilyen pánikrohamom. Komolyan!

Elmentem a dokihoz, és fél óra beszélgetés után ő sírt nekem, hogy csalja az asszony, meg sok a hitel, meg hasonlók. Rá 1 hónapra fejbe lőtte magát.

Na onnantól jól vagyok, mert tudom, hogy nincs okom a pánikra.

2021. okt. 31. 17:09
 7/21 A kérdező kommentje:
Gondolom, Te nem vagy pánikbeteg szerencsédre, de aki igen, az tudja, hogy van az a pont, amikor jön a roham és inkább több gyógyszert veszek be, hogy kiüssön vagy elaludjak, minthogy órákig azt érezzem, hogy mindjárt megfulladok és meghalok.
2021. okt. 31. 17:10
 8/21 A kérdező kommentje:
Én is járok pszichiáterhez és kezel, plusz antidepresszánst is felírt plusz ugye a Rivotrilt. De sajnos néha előjönnek a rohamok, bár egyre ritkábban. Nem tudom, hogy öröklődik-e vagy nem, mert édesapám is pánikbeteg,bár már nagyon ritkán szed gyógyszert, neki konkrét helyzetek hozzák elő, pl. nem mer BKV-ra ülni, mert nem tud bármikor leszállni, meg néha nem mer egy hídon átvezetni. De én nem tudom mihez kötni. Rendezett az életem, normális párkapcsolatom van, jó munkám. Nekem a semmiből törnek elő, ma is tök jó napm volt. Csak reménykedek, hogy egyszer letehetem a gyógyszereket.
2021. okt. 31. 17:17
 9/21 A kérdező kommentje:
Ma a párommal esti borozást tervezünk. Szerintetek lehet bajom, ha megiszom 1-2 pohárral? Légyszi csak normális válaszokat írjatok, köszi :D
2021. okt. 31. 17:24
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

10.-re.

Gyógyszerre piálsz, és csodálkozol, hogy rohamaid vannak?

2021. okt. 31. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!