Elontrilt szedők, írnátok tapasztalatot?
5-ös
Emelt adag sem hatott fél év múlva?
11
Nem.
5-ös voltam
Te mennyi ideig szedted először? Akkor milyen volt? Azért hagytad abba, mert hiánycikk lett? Mennyi idő telt el azóta, hogy utoljára szedted?
Hangstab és más gyszerek mellett szedem 1 hónapja. Hatni kezdett, de még nem az igazi. Lehet, h 300 mg jobb lenne vagy várni, hátha lassabban fejlődik ki a teljes hatása.
Jelenleg nem hiánycikk.
Nekem nagyon bevált. 150 mg-ot kezdtem szedni. Idővel emeltem 300 mg-ra. Az már túlpörgetett. Bipol depiből kevert fázisba kerültem. Csökkenteni kellett 150 mg-ra és 2,5 mg Olanzapint kezdtem el szedni.
Több másik gyógyszert is szedek.
Nekem bevált. Mély depresszióból húzott ki. Harmadik héttől több lett az energiám, ami fokozatosan javult még. 300 mg még jobban energetizált, de áttolt bipol kevertbe, 150 mg-ra kellett csökjenteni. Annyi volt az első kb 5 hétben is.
Tavasszal, nyár elején spontán is oldódni szokott a depresszióm, de éreztem, hogy nemcsak ettől javulok. Energetikailag nulláz le nagyon a depresszió. Drasztikusan. Kedvem kisebb mértékben húzza le. Súlyosnál nagyon.
Enyhe és közepes depressziónál inkább kis letargia van, de energetikailag még mindig lent vagyok.
Talán ezért jó ez a csak noradrenalinra ható gyógyszer, noradrenalin főként energetizál.
Fontolóra vehető az elhagyása. Pörögni kezdtem (bipol kevert), erre kaptam Depakint ami a középszibt alá stabilizálhatja az állapotom. Ezért várunk még az elhagyással. Nem tudni mit csinál később a Depakin. 1 hete szeden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!