Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez lehet személyis...

Szerintetek ez lehet személyiségzavar?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy egyszerűen nem érdekelnek mások érzései, nem vagyok empátiával senki felé (még a "szeretteim" felé se)

Azt érzem, hogy senkihez se kötődök, az állítólagos barátaimhoz se. Manipulálom őket, néha nagyon aranyos vagyok, bármit megtennék értük, máskor meg élvezem hogy iszonyat bunkó vagyok és fájdalmat okozok nekik. Ezek után minig bocsánatot kérek, ők pedig megértik, mert azt hiszik, hogy nehezebb napom volt, vagy ilyesmi. A szüleimet nagyon megbántom, már nincs olyan nap, amikor ne veszekednék velük, de egyszerűen nem értem az ő indokaikat, csak az enyémek érdekelnek. Ha valaki feldühít, nagyon mérges leszek, szét akarok ütni ilyenkor mindent és mindenkit, de még sose tettem persze. Ez tudom hogy nagyon rossz, de nem tudok mit csinálni. A síró embereket nem tudom felvidítani, úgy teszek mintha érdekelne a problémájuk, holott nagyon nem. Szerintetek mit tegyek? A pszichológust légyszi ne!

2022. ápr. 10. 18:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
19-es vagyok. A kritikát sem bírod. Mit építsen bárki is rajtad, ha emberileg, érzelmileg gyerek szinten vagy? Buksi simogatás nem kell?
2022. ápr. 11. 11:00
 22/24 A kérdező kommentje:
#21 hogy érted, hogy gyerek szinten vagyok? Fejtsd ki kérlek...
2022. ápr. 11. 11:16
 23/24 anonim ***** válasza:
37%
kérdező. szimplán ignoráld. az ilyen vagy troll vagy retardált.
2022. ápr. 11. 23:56
 24/24 A kérdező kommentje:
#23 igazad van
2022. ápr. 12. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!