Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez lehet személyis...

Szerintetek ez lehet személyiségzavar?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy egyszerűen nem érdekelnek mások érzései, nem vagyok empátiával senki felé (még a "szeretteim" felé se)

Azt érzem, hogy senkihez se kötődök, az állítólagos barátaimhoz se. Manipulálom őket, néha nagyon aranyos vagyok, bármit megtennék értük, máskor meg élvezem hogy iszonyat bunkó vagyok és fájdalmat okozok nekik. Ezek után minig bocsánatot kérek, ők pedig megértik, mert azt hiszik, hogy nehezebb napom volt, vagy ilyesmi. A szüleimet nagyon megbántom, már nincs olyan nap, amikor ne veszekednék velük, de egyszerűen nem értem az ő indokaikat, csak az enyémek érdekelnek. Ha valaki feldühít, nagyon mérges leszek, szét akarok ütni ilyenkor mindent és mindenkit, de még sose tettem persze. Ez tudom hogy nagyon rossz, de nem tudok mit csinálni. A síró embereket nem tudom felvidítani, úgy teszek mintha érdekelne a problémájuk, holott nagyon nem. Szerintetek mit tegyek? A pszichológust légyszi ne!

2022. ápr. 10. 18:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
33%
Inkább bunkó vagy ha élvezed, hogy másokat megbántol, ez nem személyiség zavar.
2022. ápr. 10. 18:14
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
És most mit vársz? Ez nem személyiségzavar, hanem éretlenség és alacsony érzelmi intelligencia.
2022. ápr. 10. 18:17
 3/24 A kérdező kommentje:
#1 de néha úgy érzem, hogy bármit megtennék értük. Ajándékokat veszek nekik, felajánlom a segítségem nekik bármiben, segítek a "lelki problémáikban" (mert néha érdekel), ritkábban vagyok köcsög, mint aranyos
2022. ápr. 10. 18:17
 4/24 A kérdező kommentje:
#2 hogy érted hogy alacsony érzelmi intelligencia? Kifejtenéd kérlek?:)
2022. ápr. 10. 18:18
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Úgy értem, hogy figyelemhiányod van, meg sebek a lelkedben és nem tudod helyén kezelni. Ha magas lenne az érzelmi intelligenciád, akkor tudnád, hogy önismeretre kellene járnod.
2022. ápr. 10. 18:20
 6/24 A kérdező kommentje:
Az is baj, hogy néha felsőbbrendűnek érzem magam mindenkinél, anyukám is szokta mondani hogy pökhendi vagyok és olyan stílust engedek meg magamnak mindenkivel szemben....
2022. ápr. 10. 18:23
 7/24 A kérdező kommentje:
#5 köszi a választ!
 8/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
 9/24 A kérdező kommentje:
17/F
2022. ápr. 10. 18:24
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam, igazából csak annyi a “bajod”, hogy serdülő vagy még, majd kinövöd, ennyi idősen én sem voltam jobb. Ha bánt valaki, akkor keresd fel az iskolapszichológust. Tud segíteni!
2022. ápr. 10. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!