Azt hiszem anyám személyiségzavaros. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mintha több személyisége lenne. Vagy talán bipoláris depressziótól szenved? Nem tudom eldönteni. Egyszer lehangolt, depressziósnak tűnik, 0 életkedv. Ez így hosszú ideig tart. Aztán mintha kicserélnék, teljesen másképp kezd el viselkedni, mintha most lenne az én koromban (17 vagyok) annyira gyerekes és felelőtlen. Én komolyan már félek ettől. Félek hogy egy nap megbolondul teljesen és akkor egyedül maradok. Mit tegyek?2022. ápr. 1. 15:23
1/4 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem hogy ilyenkor mintha boldogabb is lenne, nagyon jó kedve van, bár nincs rá oka. Most éppen ebben az állapotában van, mondtam is neki hogy furcsán viselkedik.
Csak nemrég vettem észre hogy valami nincs rendben, figyelni fogok rá ezután de rendesen félek már. Egyszer félrebeszélt is és arra nem emlékszik.
2022. ápr. 1. 15:26
2/4 anonim válasza:
Igen, ez a mániás vagy bipoláris depresszió tünete. Tenni csak annyit tudsz, hogy felnyitod a szemét ha nyitott rá és ráveszed kérjen szakembertől segítséget.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem nyitott rá, nem is hisz az effajta betegségekben és fél az orvosoktól, úgy gondolja, az orvosok mindenkit csak bántani akarnak, nem hajlandó semmilyen betegségével orvoshoz fordulni.
2022. ápr. 1. 15:41
4/4 anonim válasza:
Akkor nem sokat tehetsz, felnőtt ember. Amíg nem ön és közveszélyes addig sajnos tehetetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!