Unalom, egyedüllét miatt alakulhat ki pánikbetegség?
A munkám is unalmas,ülök egy monitor előtt és ha hív valaki (naponta háromszor)akkor le kell naplózni és ennyi volt.
Napi 8 órában,lassan 2 éve !!
Aztán hazamegyek az üres lakásba és élem az életem .
Nagyon bele vagyok betegedve .
Hogy tudok ebből kijönni ?
Új vagyok a munkahelyemen. Még betanulós fázisban vagyok, komplexebb feladatokat nem adhatnak nekem, csak kisebbeket, amikből nincs sok, napi 1-2 feladatom van amit letudok kb fél órában, aztán egész nap ülök.
Annyira megette az agyamat a semmittevés, hogy már átmentem egy másik kollégámhoz hogy adjon már valami munkát mert megcsavarodok.
Alapvetően lusta vagyok. Nagyon. De tényleg NAGYON. (ha ismernél most kacagnál) De amikor már ÉN tehát É.N. megyek oda egy munkatárshoz hogy kérek feladatot hogy had csináljak valamit, már jelent valamit :D
Akkor repül az idő a legjobban, ha van dolgom, amikor dolgozom. Amikor nem csinálok semmit kb matek óra feeling, nézem a falat ahogy szárad a festék, a percek évekig tartanak. Ez kínzás.
Mindjárt reagálok a kommentekre csak lejött egy kolléga és ezt le kell írjam : érdekes,most nincs semmi bajom,a lábam sem jár és nem azt figyelem hogy éppen miért mozog egy hajszál a fejemen.
Milyen érdekes a lelkünk, az agyunk...
Hidd el én is lusta vagyok..szóval duplán át érzem amit írsz !!!
És valóban ez kínzás.
De te legalább tudod hogy ez a betanulás.
Én két éve csinálom ezt ,sosem lesz jobb.
Itt ülni a semmiért.
Vége az ebéd szünetnek,elment a kolléga is , kezdődik a szenvedés hatig.
Nem szeretnék gyógyszert szedni,én most is csak Valerianat szedek,de csak itt .
Magamtól szeretnék meggyógyulni,ez nem is kérdés.
Bocsánat,nem válaszoltam rá.
Olvasgattam délután,és ez a kognitív viselkedés terápia elég szimpatikus,szóval de,szívesen fordulnèk szakemberhez,mert én is azt gondolom,hogy ha ezt a munkát abba is hagyom,és lesz más,akkor is kelleni fog a segítség.
Egyes családokban szobafogságot alkalmaznak ha a gyerek nem viselkedik jól. A szobafogság azért működik jól büntetésként, mert így működik, csak ülhetsz egy szobában, és nem csinálhatsz semmit amit szeretnél, oda vagy kényszerítve abba a helyzetbe.
Ha te 2 éven át "szobafogságban vagy" ne csodálkozz ha az elméd kezd beletörni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!