Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegye ebben a helyzetben?

Mit tegye ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta állandó pánikrohamaim vannak, szinte már félek elmenni a boltba vagy akárhova, mert mindig előjönnek. A közérzetem is szörnyen rossz, sokszor érzem azt, hogy nem akarok lélegezni, megőrülés közelében vagyok és sokszor érzem azt is, hogy "önkívületben" vagyok, nincs erőm élni. Félek, hogy valami nagyon komoly bajom van. Mit tanácsoltok, mit tehetnék? Már szörnyen szenvedek, a szüleimet sem hatja meg a dolog, azt hiszik, csak unalomból találom ki ezeket... 16/L

2016. júl. 20. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Az nagy baj, ha a szüleid nem vesznek komolyan, valahogy el kell érned pedig. Minden esetre, az első lépésed egy barát beszerzése legyen, aki teljesen megért és van ideje rád. Tölts vele minél több időt, nézzetek egy vígjátékot együtt. Menjetek ki ketten az utcára, nem messze. Majd parkba, moziba stb. Ha nem megy így sem, orvoshoz kell menni. De egy jó társaság csodákra képes, ilyen esetekben.
2016. júl. 20. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Párom van lassan 4 hónapja, de őt nem szeretném ezzel terhelni meg tuti hülyének nézne, pedig folyton ömleng rólam, kb ódákat zeng, imád, csodál, megad nekem mindent. Én is ugyanezt teszem persze, de nem hagyatkozhatok rá teljesen, nincs még egy megbízható ember az életemben rajta kívül, aki tudomást vesz a létezésemről.
2016. júl. 20. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha valóban ennyire oda van érted, meg fog érteni. És hozzá kell fordulnod! Jobb a közérzeted, ha vele vagy? Lehet nem is kell tudjon róla, csak te alakítsd úgy, hogy több időt töltsetek együtt. Egyébként élni kell, játssz a házi állatokkal, öltess virágot szórakozz foglald el magad, a sport is kimondottan jó hatású erre és az egészségre. Szóval ennyit tudok tanácsolni.
2016. júl. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!