Mit tegye ebben a helyzetben? Nagyon fura.
Figyelt kérdés
Az van, hogy jött egy új osztálytársunk év elején, jó fej, mindenki befogadta. Elég csendes lány, leginkább rajzol vagy eszik szünetekben, beszélgetni nem igen szokott. Bejelölt Facebookon a múltkor, én visszajelöltem és akkor derült ki, hogy ízlésben szinte teljesen ugyanolyanok vagyunk. Ugyanazok a bandák, könyvek, számok, még az animéket is szereti, mint én. Iszonyú jó fej, tök sokat beszélgettünk, aztán másnap suliban vártam, hogy szólítson meg vagy kezdeményezzen beszélgetést, de nem történt meg. És ez így ment minden nap, már több mint egy hete. Ma is beszéltünk, és rákérdeztem, hogy ezt miért csinálja, amire azt felelte, hogy nem tudja. Nem vagyok dühös rá meg ilyesmi, csak ez elég fura. Mégis mit tegyek? Kellemetlen úgy tenni a suliban, mintha soha egy szót sem szóltunk volna egymáshoz. 12/L2014. szept. 22. 15:06
1/8 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg TE kezdeményezhetnéd először a beszélgetést? Mivel neki lehet, hogy nincs bátorsága hozzá.
2/8 anonim válasza:
Van ilyen, fogadd el, hogy fb-n jól elvagytok. Még megnyílhat élőszóban is.
3/8 anonim válasza:
Biztos félénk. Menj oda hozzá te beszélgetni!
4/8 A kérdező kommentje:
Egyszer már próbáltam, de egyszerűen nem volt közös témánk. Nem tudom, ez hogy működik, Facebookon órákat el tudunk dumálni. Komolyan nem tudom, mi legyen.
2014. szept. 22. 15:25
6/8 A kérdező kommentje:
Végül is tényleg nincs mit tenni, akkor nem fogom erőltetni. Mentek a zöld pipák.
2014. szept. 22. 18:57
7/8 anonim válasza:
Kezdd egy egyszerű témával, a többi meg majd jön magától. Próbálj az adott helyzetből kiindulni, ami körülöttetek van. Ha fb-n tudtok miről beszélgetni, akkor élőben is tudnotok kell. Csak akkor úgy látszik mindketten visszahúzódó típusok vagytok.
8/8 anonim válasza:
Köszi, már megoldódott a probléma, szoktunk beszélni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!