Mit tegyek ebben a helyzetben?
Van egy jó barátom, és a nyári szünet előtt minden jó volt köztünk, vonzódás is. Szerintem tudja, hogy meleg vagyok.
Nyáron kerestem a társaságát, de le szart magasról, flegma is volt, fel se köszöntött stb...
Most meg az arcomba mászik szinte megcsókol, mint régen.
Nekem ez fáj, lassan újra meggyullad az a szikra bennem, én próbálom taszítani magamtól, de mindig össze kerülünk valahogy a tanárok, rendezvények jóvoltából...
És bűntudatom van, hogy így viselkedek vele.
Mit tegyek?
Nem csak ennyi történt.
Sírás közben majdnem el mondtam neki, de nem erőltette.
Szia.Ne te érezd magad rosszul emiatt,hiszen ő viselkedik veled kétértelműen.
Megmondhatod neki amit érzel,aztán meglátod mi lesz a reakció.Vagy megcsókol vagy meggyűlöl...
De megmondod neki és ez a lényeg.Ne szalaszd el a lehetőséget a boldogabb jövő reményében.
Előfordulhat,hogy hangulatember,ezért van az,hogy néha így néha úgy viselkedik veled.
Én csak arra tudok következtetni, azután amik történtek köztünk, privátba írhatok párat.
Pár osztálytársam szerint nem az, szerintük ő alapból ilyen, ők tudják rólam.
Hát én kerestem a társaságát, de flegma volt, én meg hagytam, ő meg nem keresett, most meg mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!