Ti hogy állnátok neki barátkozni, ebben a helyzetben?
Szeretnék keresni olyan barátokat/ismerősöket/ beszélgető partnereket, akik azt a bandát/zenekart kedvelik amit én, a közös kiinduló pont ez lenne. Benne vagyok a csoportba, van közel 5.000 tag benne, minden adott, elkellene kezdenem ismerkedni. De bátortalan vagyok,félénk, nem tudom hogy kellene kezdenem ismerkedni...:'/
Választhatok kedvemre, nagyon sokan vannak ugye, csak keresnem kell koromban megfelelő személyeket /17 leszek/ szóval,hogy ne 12-13 évesek akik komolytalanok, hanem akik mondjuk komolyabbak, de a kor nem lényeg, csak valaki aki komolyabb,mert már nem vagyok olyan fiatal.
De olyan furának gondolom, hogy fogom magam,és ráírok valakire a csoportból,hogy 'Szia! Én is kedvelem ezt a bandát, és szeretnék ismerősöket gyűjteni, lenne kedved beszélgetni?'..
:'/ Lányook, hogy csináljátok ti ezt?:D
Lányok vagyunk, minket felkeresnek. :D
Egyébként milyen bandákat szeretsz?:D
De olyan furán hangzik, vagy nem tudom. Ráírni valakire, és így ismerkedni, egyébként minden rossz szándék nélkül, tényleg csak szeretnék ismerkedni, barátkozni, hisz miért ne, kevés barátom volt mindig is, most pedig megtaláltam a szerintem jövőbeli kedvenc bandám, és végre benne vagyok egy olyan csoportba ahol, ugyanúgy szeretik őket, ahogyan majd én fogom, csak még most kezdődött...
/ByTheWay/ (Ha valaki olvassa, vagy valami, az sem számít, ha amúgy nem rajongó, csak szívesen barátkozna, ismerkedne, írjon rám nyugodtan, nagyon szívesen ismerkednék, beszélgetnék/ :3
"mert már nem vagyok olyan fiatal. "
:D :D :D :D bocs de ez nagyon vicces :D
Nem csak a 20 éveseké a világ' :DD
Nem úgy értettem úgy értettem, hogy legtöbb lány 12-13 éves, hozzájuk képest nem vagyok olyan fiatal mint ők, ettől független láttam már rajongót aki 20 felett volt, nincs ezzel semmi baj, én nem is szégyelem sőőt, örülök neki, hogy végre valami amitől boldog vagyok, de tőlem leginkább csak jóval fiatalabbak vannak a csoportban is, és a rajongók között is, de ez nem minden esetben baj.
Előző kommentemben írtam is, hogyha olyan írna rám, aki nem kedveli őket, vagy nem érdekli, nekem azzal sincs semmi bajom, szívesen barátkozok.
De a lényege pont az, mert nekem a falamon a posztereken ők vannak, az újságok amiket veszek,róluk szólna. Nincs olyan barátnőm, ismerősöm aki értené,hogy ez mi, vagy miért vannak kiplakátolva ezek a fiúk oda, nincs olyan akivel megbeszélhetném az ilyen dolgokat, mert másokat nem érdekel ez a banda >.<.
Barátnőm is ilyen, nagyon jóba vagyunk, szeretjük egymást, sokat együtt vagyunk, de nem tudom neki elmondani, hogy képzeld vettem ilyen újságot,mert benne vannak,mert azt sem tudja kik ők :D.
Azért lenne fontos, hogy legyen pár ismerősöm akik tudják miért örülök, ha látok egy újságot, amiben ők vannak..:).
De szívesen barátkozok másokkal is, bárki rámírhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!