Most haragudnom kellene? Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Szülinapom alkalmából meghivtam a legjobb baratnőmet a moziba... 6-ra kellett volna menni a filmre, ami mindkettőnknek tetszik, és eldöntöttük, hogy apum visz el a moziig. Errefel fél hatkor felhiv a b-nöm és azt mondja: "jaj bocs'esz nem tudok 6-tól jönni, mert még nem készültem el, menjünk csak 7-től (egy szuperbéna) másik filmre, mert még kell fürödjek".. Ember! azt mondtam neki, hogy :"hé'te ez az én szülinapom, haggyad'má, hogy én szervezzem meg!" akkor errefel azt mondta hogy inkább nem megy, majd máskor. 2,5 órát sírtam, míg fel nem hívott és azt mondta: "bocs de voltak fontosabb dolgaim is mint a mozizás". Le van tojva a mozizás! Én a szülinapomat akartam ünnepelni, nem mozizni akartam! Egy szabadnapja sincs a baratnőjére? +hogy még csak 14 éves!! :o2014. aug. 27. 19:17
1/7 anonim válasza:
Hát pont azért ilyen mert még csak 14 éves. én haragudnék..
2/7 A kérdező kommentje:
Hát most nem szivesen beszélek vele, mert megbántott.. de az a helyzet, hogy voltak nagyobb próblémák is, amiken simábban mentünk keresztül. Én hagyom, hogy gondolja át,és ha nem kér bocsánatot, akkor ezentúl nem tartom vele a kapcsolatot. lehet, hogy nem helyes dolog, de utálom, mikor faképnél hagynak. meglátom mit csináljak :(
2014. aug. 27. 19:29
3/7 anonim válasza:
Ne várj másfajta viselkedést egy 14 éves kamaszodó lánytól! Kivételes esetben, már ha érettebb lenne vagy ha úgy lenne nevelne elvárhatnád tőle, hogy ilyeneket ne csináljon! De így semmiképp!
4/7 A kérdező kommentje:
Igazad van! Elég neveletlen, (olyanokat is mondhatok rola, ami egy 5-6 éves gyerekre jellemző, mint pl: a "hordjuk össze az egész csúnya szót, és mondjuk azokat felnőtteknek, TANÁROKNAK (!)", kiabál az utcán, elakassza az elötte elmenőket+ rettentően szőke-agyú (tanulásban az utolsók között van, én pedig 2. vagyok és sajna engem is húz lefele az ő neveletlen viselkedésébe..) nem éri meg vele barátkózni, de húz felé a szívem.. :C
2014. aug. 27. 19:47
5/7 anonim válasza:
Ez nem azért van, mert 14 éves (itt tök mindegy a kor), hanem mert szimplán bunkó. Ha nem kér bocsánatot, mondd meg neki, hogy megbántott, ha ezután is flegmázik, távolodj el tőle kicsit, keress új barátokat, akiknek fontos vagy...
6/7 A kérdező kommentje:
Ok.. köszönöm a válaszokat :)
2014. aug. 27. 22:06
7/7 anonim válasza:
Utálom az olyan embereket, akik az utolsó pillanatban mondják le a dolgokat, pedig már egy hete tudják az időpontot. Az ilyenek miért nem tudnak időben szólni? Szerintem jogosan háborodtál fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!