Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most haragudnom kellene? Ti...

Most haragudnom kellene? Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Szülinapom alkalmából meghivtam a legjobb baratnőmet a moziba... 6-ra kellett volna menni a filmre, ami mindkettőnknek tetszik, és eldöntöttük, hogy apum visz el a moziig. Errefel fél hatkor felhiv a b-nöm és azt mondja: "jaj bocs'esz nem tudok 6-tól jönni, mert még nem készültem el, menjünk csak 7-től (egy szuperbéna) másik filmre, mert még kell fürödjek".. Ember! azt mondtam neki, hogy :"hé'te ez az én szülinapom, haggyad'má, hogy én szervezzem meg!" akkor errefel azt mondta hogy inkább nem megy, majd máskor. 2,5 órát sírtam, míg fel nem hívott és azt mondta: "bocs de voltak fontosabb dolgaim is mint a mozizás". Le van tojva a mozizás! Én a szülinapomat akartam ünnepelni, nem mozizni akartam! Egy szabadnapja sincs a baratnőjére? +hogy még csak 14 éves!! :o

2014. aug. 27. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Hát pont azért ilyen mert még csak 14 éves. én haragudnék..
2014. aug. 27. 19:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát most nem szivesen beszélek vele, mert megbántott.. de az a helyzet, hogy voltak nagyobb próblémák is, amiken simábban mentünk keresztül. Én hagyom, hogy gondolja át,és ha nem kér bocsánatot, akkor ezentúl nem tartom vele a kapcsolatot. lehet, hogy nem helyes dolog, de utálom, mikor faképnél hagynak. meglátom mit csináljak :(
2014. aug. 27. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Ne várj másfajta viselkedést egy 14 éves kamaszodó lánytól! Kivételes esetben, már ha érettebb lenne vagy ha úgy lenne nevelne elvárhatnád tőle, hogy ilyeneket ne csináljon! De így semmiképp!
2014. aug. 27. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazad van! Elég neveletlen, (olyanokat is mondhatok rola, ami egy 5-6 éves gyerekre jellemző, mint pl: a "hordjuk össze az egész csúnya szót, és mondjuk azokat felnőtteknek, TANÁROKNAK (!)", kiabál az utcán, elakassza az elötte elmenőket+ rettentően szőke-agyú (tanulásban az utolsók között van, én pedig 2. vagyok és sajna engem is húz lefele az ő neveletlen viselkedésébe..) nem éri meg vele barátkózni, de húz felé a szívem.. :C
2014. aug. 27. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nem azért van, mert 14 éves (itt tök mindegy a kor), hanem mert szimplán bunkó. Ha nem kér bocsánatot, mondd meg neki, hogy megbántott, ha ezután is flegmázik, távolodj el tőle kicsit, keress új barátokat, akiknek fontos vagy...
2014. aug. 27. 20:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Ok.. köszönöm a válaszokat :)
2014. aug. 27. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Utálom az olyan embereket, akik az utolsó pillanatban mondják le a dolgokat, pedig már egy hete tudják az időpontot. Az ilyenek miért nem tudnak időben szólni? Szerintem jogosan háborodtál fel.
2014. aug. 28. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!