Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Súlyosabb pszichés betegséggel...

Súlyosabb pszichés betegséggel élők, akik nem tudnak dolgozni és ...?

Figyelt kérdés
... anyagilag függnek vmelyik családtagjuktól, akivel ambivalens a viszonyuk, vagytok itt?

2022. ápr. 7. 09:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem az antipszichotikum vált be.
2022. ápr. 7. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ugyanezekkel küzdök.tanulj,tanulj bármit online.vedett munkahelyen kezdek hétfőn direkt megváltozott munkaképességűeknek. Akarhany éves vagy,ne add fel.nekem is sok idő ment rá a felépülésre.de én inkább fizetek egy szobát csak ne a toxikus családomat nézzem nap mint nap. Nagynéném 83eves volt, egyszer megtanult oroszul,úgy mint én angolul és ennyi.rajtad múlik mit kezdesz magaddal.online is sok munka van,én fordítók is külföldi cégeknek. A lényeg hogy ne sajnaltasd magad,én is átmentem ezen a korszakon. Jó gyógyszer jó pszichiáter és nm árt ha vki kicsit vallásos,mert sok mindent tényleg nem tudom hogy bírtam átvészelni.kitartas és sok sok mozgás.jot tesz.es segíts embereken.akar itt gyk.n.:)
2022. ápr. 7. 21:28
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Azt hiszem, elég speciális volt a kérdés, nyilván itt nem fogok rá választ találni.

(Tehát a kérdés az volt, hogy aki nem tud dolgozni, az hogyan tudja kezelni azt, hogy anyagilag függ valakitől, akivel nagyon ambivalens a kapcsolata.)

2022. ápr. 7. 21:35
 14/16 A kérdező kommentje:

11

Örülök, hogy neked bevált vmelyik.

Én kb. 5-6 féle antipszichotikumot szedtem. Mellékhatások miatt abba kellett hagynom őket ill. az egyik fajtát kórházban vették el (két különböző kórházban írták fel és egy harmadikban vették el mindkétszer).

2022. ápr. 7. 21:51
 15/16 anonim ***** válasza:

"Tehát a kérdés az volt, hogy aki nem tud dolgozni, az hogyan tudja kezelni azt, hogy anyagilag függ valakitől, akivel nagyon ambivalens a kapcsolata."

Amiről az egész élet szól: alkalmazkodással és döntésekkel.

Mint írtam, nekem is sz.r, itthon sem pöpec semmi. Általában jól kijövök, de néha fejemhez vágják, hogy velem egykorúak mind dolgoznak és eltartják magukat.

De a másik út, hogy egy albérlet itt 120k, és nincs piacképes végzettségem, szóval ugyanúgy vegetáció lenne, amellett, hogy minden pénzem elszórnám és a munkámat sem tudnám hosszútávon elvégezni = híd alatt kötnék ki.

Ha majd egyszer öröklök, lesz saját házam, mivel egyedüli gyerek vagyok.

2022. ápr. 7. 22:18
 16/16 A kérdező kommentje:

15

Elnézésedet kérem, te tényleg a kérdésre válaszoltál. :) (A 6-os voltál, ha jól sejtem.)

Gondolom a szüleiddel élsz? És ha jól értem, nem fogadják el, hogy beteg vagy? Van azért bármi bevételed? Tudsz otthon segíteni esetleg házimunkában vagy kerti munkában vagy bármiben?

2022. ápr. 8. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!