Súlyosabb pszichés betegséggel élők, akik nem tudnak dolgozni és ...?

Köszönöm mindenkinek.
Azt hiszem, elég speciális volt a kérdés, nyilván itt nem fogok rá választ találni.
(Tehát a kérdés az volt, hogy aki nem tud dolgozni, az hogyan tudja kezelni azt, hogy anyagilag függ valakitől, akivel nagyon ambivalens a kapcsolata.)
11
Örülök, hogy neked bevált vmelyik.
Én kb. 5-6 féle antipszichotikumot szedtem. Mellékhatások miatt abba kellett hagynom őket ill. az egyik fajtát kórházban vették el (két különböző kórházban írták fel és egy harmadikban vették el mindkétszer).

"Tehát a kérdés az volt, hogy aki nem tud dolgozni, az hogyan tudja kezelni azt, hogy anyagilag függ valakitől, akivel nagyon ambivalens a kapcsolata."
Amiről az egész élet szól: alkalmazkodással és döntésekkel.
Mint írtam, nekem is sz.r, itthon sem pöpec semmi. Általában jól kijövök, de néha fejemhez vágják, hogy velem egykorúak mind dolgoznak és eltartják magukat.
De a másik út, hogy egy albérlet itt 120k, és nincs piacképes végzettségem, szóval ugyanúgy vegetáció lenne, amellett, hogy minden pénzem elszórnám és a munkámat sem tudnám hosszútávon elvégezni = híd alatt kötnék ki.
Ha majd egyszer öröklök, lesz saját házam, mivel egyedüli gyerek vagyok.
15
Elnézésedet kérem, te tényleg a kérdésre válaszoltál. :) (A 6-os voltál, ha jól sejtem.)
Gondolom a szüleiddel élsz? És ha jól értem, nem fogadják el, hogy beteg vagy? Van azért bármi bevételed? Tudsz otthon segíteni esetleg házimunkában vagy kerti munkában vagy bármiben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!