Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen mentális állapottal/bet...

Milyen mentális állapottal/betegséggel küzdesz?

Figyelt kérdés
Mi segített benne, hogy jobban legyél?

2022. jan. 6. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szociális fóbia.

Idővel a kor a tapasztalat által jobb lett,de még mindig nagyon sok helyzetben tud uralkodni a személyiségemen.

2022. jan. 6. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Depresszió, szorongás, pánikbetegség, ezek megvannak. Meg nem kevés öngyűlölet.Úgy érzem hogy arra születtem hogy megnyomorítson, eltaposson az élet. Egy állandó menekülés, hiábavaló küzdelem az egész földi lét számomra. Hiába próbáltam nem sikerült fordítani az életem alakulásán. Egyre inkább úgy gondolom hogy ez csak egyféleképpen végződhet a számomra.
2022. jan. 6. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Szorongás
2022. jan. 6. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Szorongás,pánik,depresszió.
2022. jan. 6. 19:07
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Szorongás, pánikbetegség. Szörnyű remélem egyszer véget ért. Kitartást mindenn pánikbeteg embernek!
2022. jan. 6. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Szorongás, megfelelési kényszer, depresszió, pánikbetegség
2022. jan. 6. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Szorongás, pánikbetegség, hipochonderség. Mi segít? Legtöbb erőt a szeretteim nyújtják, jó ha velük letudom magam foglalni, gyógyszert másfél évig szedtem de több kárát éreztem mintsem valódi javulást. Hobbik, természet segít elfeledtetni a rossz gondolataimat habár nyilván leginkább este törnek rám. Igyekszem olyankor erőt venni magamon és nem engedni ha érzem egy esetleges roham közeledtét.:)
2022. jan. 8. 07:20
 8/10 anonim válasza:
61%
depresszió,anorexia
2022. jan. 8. 12:47
 9/10 anonim ***** válasza:
93%

Pánikbetegség ami 11ev utan előjött.depresszió szorongás .par napja szedek gyógyszert ami segít hogy a napokat túl éljen

Ha nem veszem be nagyon rosszul vagyok

Én a betegségtöl rettegek mióta beteg voltam.

2022. jan. 9. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Bipoláris zavar, Asperger-szindróma. Más betegségekkel is diagnosztizáltak már, de csak ebben a két diagnózisban ért egyet minden pszichiáter.
2022. jan. 10. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!