Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez komoly?

Szerintetek ez komoly?

Figyelt kérdés

pénteken kezdődött, mikor olvastam, és hirtelen olyan álomszerű érzésem lett. a világot idegenszerűnek, álomszerűnek fogtam fel. remegeni, szédülni, zsibbadni, félni a haltól, dideregni kezdtem. Állitolag ez pánikroham. Azóta nagyon félek, h ujra elő jön, egésznap gyomoridegem van, és esténként rám is tör, de nem akárhogy. Nem zsibbadok, csak az álomszerű érzés, és az elidegenülést érzem, remegéssel félelemmel. Olyan mintha még önmagamnak is idegen lennék, iszonyu rossz érzés, ilyenkor a hasam is picit görcsöl, hányingerem is van. Ilyenkor hiába gondolok a családomra, egyszerűen őket is idegennek élem meg, mmint tudom h kik ők, de tökre olyan mintha felébredtem volna, és furcsának találom h én én vagyok... mikor lenyugszom jobban leszek, elmulik ez az érzés, viszont azota napközben is üresnek érzem magam, lelketlennek. A suliban jobban leszek, hiszen egésznap elvagyok a barátaimmal, de ha egyedül maradok, rámjön az üresség érzés, este pedig már előre atol félek, h ismét rámjön ez a fura "idegenség" roham. Attol félek ilyenkor h vmi tudathasadásom van, vagy skrizo vagyok, vagy vmi komolyabb. Sztetek ez lehet pánikroham? Bármilyen félelemtől kijöhet, bármilyen formában? Volt már vkinek hasonlo? Sztetek mit csináljak? Elmenjek vérvételre?

17/l

2010. szept. 14. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem borderline személyiségzavar, ahhoz sokkal több kell!:))

Ez egy kis neurotikus tünet, fordulj pszichológushoz, megoldjátok!

2010. szept. 15. 21:11
 12/13 deny14210 válasza:
nekem ugyan ez a problémám 16 éves középiskolás fiu vagyok és nekem már 2 hete folyamatosan ez van .Sajnos nem tudok vele mit kezdeni
2011. márc. 31. 14:09
 13/13 deny14210 válasza:
Magna B-6-ot szedek szorongásra és szivverésre
2011. márc. 31. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!