Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A paranoia azért alakul ki...

A paranoia azért alakul ki mert szharul bántak veled az emberek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 19:45
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

20: látod, olyan vagy mint egy besértődött májashurka.

Szerinted az kisegítene a bajodból, ha a "gyilkosaidat" eliminálnák...

Semmiféle betegségtudatod nincsen - ez sajnos a pszichiátriai betegekre abszolút jellemző. És kérlek, ne sértődj meg ezen!

Légy tisztában azzal, hogy pszichiáterhez kell fordulnod - mert ez az állapotod csak rosszabbodni fog kezelés nélkül.

2022. ápr. 9. 13:21
 22/45 A kérdező kommentje:

21

Ha a gyilkosaimat eliminálnák akkor nem lennének olyan sorsú emberek mint én, mert nem lenne ahogy kialakuljon ez az általad "betegségnek" nevezett, igazából inkább traumára hajazó cucc.

Betegségtudatom...az nincs. De azt tudom, hogy összeszedtem dolgokat ezek miatt a szociopaták miatt és most én vagyok a beteg ők meg az egészségesek és erősek a többségek szemében. Tehát az áldozatot kell hibáztatni, és KEZELNI. Remek emberiség. Taps taps taps! Bravó!

Besértődött májashurka vagyok...nem tudom ha pszichiáterek szóbállnak ilyesmivel, mert ez nem klinikai diagnózis.

2022. ápr. 9. 13:36
 23/45 anonim ***** válasza:

Saját kezedben a sorsod!

Fordulj szakemberhez.

2022. ápr. 9. 13:38
 24/45 anonim ***** válasza:

Szerintem egyfajta bosszúvágy ami Kérdezőben van.

Betegségtudat pedig azért van, mert tudja mi történt vele és azt is: miért alakult ki.

Én azért tudom ezt átérezni, mert sok éven keresztül kellett szenvednem azért, mert tanár által elkényeztetett kiskedvencek jól koordinált lejárató hadjáratot folytattak ellenem. Az én véleményemre nem is voltak kíváncsiak és sose tudtam meggédeni magam. Elmondhatatlan gyönyör volt a felbujtók számára, hogy "hahaha, megint miket találtak ki rám", "hahaha, megint intőt fogok kapni", "megint meg leszek szidva, hihihi" stb.

2022. ápr. 9. 13:44
 25/45 anonim ***** válasza:
Egyébként a két illető közül akinek ezt "köszönhetem", az egyik felnőttként ugyanezt csinálja a környezetében azzal az emberrel akire éppen haragszik, csak az eszközök változtak. A másik illetőről nem tudok semmit.
2022. ápr. 9. 13:46
 26/45 A kérdező kommentje:

24

Igen, ezek az elkövetők szerintem egész biztosan pszichopaták, szociopaták és már gyerekkorban kitűnik a kegyetlenségük, és sajnos remekül manipulálnak és állítgatják az embereket a sakktáblájukon. Nagyon könnyen ellened fordítanak akárhány embert mert a többség nem lát át rajtuk. És ezeket a játszmákat felnőtt korban folytatják mert elképesztő örömöt okoz nekik ha látnak másokat szenvedni, vagy jól kibabrálnak másokkal. Ki kellene iktatni ezeket a társadalomból. Már kis korban vizsgálni, szűrni ezeket, elkülöníteni, megjelölni valahogy vagy tudja a tököm. De nem fer, hogy szabadon garázdálkodhatnak csak azon okból meg megnyerőek. Még egy ok amiért utálom az emberiséget.

2022. ápr. 9. 14:06
 27/45 anonim ***** válasza:

26: tehát pár ember miatt utálod az egész emberiséget.

Tényleg fordul pszichiáterhez!

2022. ápr. 9. 14:31
 28/45 A kérdező kommentje:

27

Igen mert tetszelegnek ezeknek a mocskoknak, a kegyeikbe akarnak férkőzni és emiatt ők adják nekik az erőt, befolyást. Ez már iskolás korban megfigyelhető, megy a felszopás ezerrel akármekkora kretén. Mond miért ne utálnám? Egy okot mondj!

2022. ápr. 9. 14:37
 29/45 anonim ***** válasza:
Nagyobb a baj, mint gondoltam....
2022. ápr. 9. 14:39
 30/45 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező: azért nem mindenki ilyen, nem minden közösség működik így.
2022. ápr. 9. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!