Pszichiátriában létezik ilyen gyógyszer?
sok mindenen túl vagyok már:
szorongás (ez csökkent a rivotrillal és más kombinációk segítségével pl.: testmozgás:bicózás futás, légzőgyakorlat.)
szociális fóbia: bántani akarnak, rosszat akarnak nekem. csökkent.
gyomorsav (rennie és bal oldalon fekvés rá a megoldás)
depresszió (tudatossággal és pozitív gondolatokkal lehet rajta segíteni)
PTSD-m is volt sajnos de ez csak 1 évig tartott de szörnyű volt.(hallucinációk,ordibálás) - egy konfliktus okozta ezt.
amikor ez történt sokszor néma csendet tartok magamban 2019.09.07 16:42 perckor
de rájöttem hogy el kell engednem mert csak tönkretesz (ez miatt jött a gyomorsav, később egy tüdőgondozó akinél voltam rengeteg száraz köhögés miatt mondta hogy ez pszichiátriai dolog és nem tüdő a gond.)
kényszerbetegség: régen nagyon durva volt nálam mára csökkent, pszichiátrián azt mondták emiatt hogy kórházba kéne mennem. (nem mentem)
Anafranilt szedtem rá + Helex SR
A kérdésem a gondolatokra irányul.. lenne egy olyan gyógyszer ami megszünteti (leszedál) anafranilt ugyan szedtem 3 éve de nem emlékszem rá mennyire segített. (segített azt tudom mert lebenította az agyamat és végre nem jöttek a kényszergondolatok akkor).
videókat is néztem a kényszergondolatokra: engedd el stb.. ez nem vált be. pedig órákig gyakoroltam.
Ilyen gondolatok elleni gyógyszerre lenne szükségem nem csak kényszerbetegség ellen hanem minden ellen: a gondok ellen, az emberek ellen mert még meg van egy kicsit ez a paranoiás dolog hogy mindenki bántani akar.)
már nem bírom tovább
válaszokat köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!