Más is gyakran inkább alszik és az álmaiba menekül mintsem éljen ebben a szar életben?
Ilyen depis korszak nekem is volt.
Állandóan bulizni jártam és full részegre ittam magam. De az is csak ideiglenes megoldás volt. Amíg valamelyik problémád nem oldódik meg, addig nem lesz jobb. Ott nincs ingyenes pszichológia az sztkban?
Barátaid sincsenek, akikkel el tudnál járni ide-oda?
Ez nem így működik, hogy elmész a pszichiátriára és rögtön nyugtatóznak.
Először megvizsgálnak, kérdéseket tesznek fel, hogy felmérjék az állapotodat. Ha nagyon súlyos, csak akkor fognak gyógyszert adni.
Nem értem miért akar oda küldeni a házi orvos, ha nem vagy ön/közveszélyes. Elég egy pszichológus is.
Mi lett a pesti munkáddal? Ott már nem tudnál másik állást találni?
Szia kérdező
Voltam a cipődben egy időben nagyon hasonlóképpen. Nálam egy hónapig tartott az alvás-sorozat-minimális aktivitás kombó. Tudom, hogy iszonyú. Nem tudom, hogy meddig fog tartani ez a lélekromboló időszak, de nem tarthat örökké. Nekem sem tartott és neked sem fog. Szép lassan talpra álltam és hónapról hónapra egyre többet vettem vissza az életemből. Illetve inkább úgy mondanám, hogy egy új életet építettem.
Milyen területen keresel munkát?
Beszélsz idegen nyelveket? Külföldi munka bentlakással érdekes lehet?
Esetleg érdekel az egészségügy? Lasszóval fogják az embereket, és egy új pályán indíthat el. Posta, MÁV? (Tudom, hogy nincsenek jó helyzetben ezek a cégek, de semmi sem tart örökké és valamilyen állás addig is jó lesz, hogy rendezhesd az adósságokat. Nem kell innen nyugdíjba menni)
Hát én inkább kényszercselekvésekkel probálom lefoglalni magam és keveset alszok evégett, ami marhára nem tesz jót de az a minimális boldogság hormon amit betudok szedni ezekből a tevékenységekből még mindig jobb mitn a semmi
Az a baj h csak magadra számíthatsz, ilyen ez a világ. Ha magad végett nem kellsz fel akkor kb ennyi, bár vannak elkeseredett pasik akik még így is ujjongva fogadnának h eltartanak meg segítenek de az se a legegészségesebb kategoria. Kezdésnek keress, egy valami olyan melot ami lefoglal és lefáraszt és persze ad neked szállást. Ott kicsit helyre jöhetsz anyagilag, és nem is lesz annyi időd magadban szenvedni. Meg aztán egészen csomo új emberrel találkozhatsz új melo miatt ami jó hatással lenne ha azt mondod h nem maradt senki. Az sok alvás és punnyadás csak ront a helyzeten mert még szarabbul leszel és még fizikailag is leépülsz. Magadért meg kell tenned, h talpra állsz hogy aztán újra normális legyen minden és boldog lehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!