Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegek, pszichés betegsé...

Pánikbetegek, pszichés betegségben szenvedők! Milyen gyakran fogyasztotok alkoholt?

Figyelt kérdés
Sajnos, nekem az alkohol rosszabítja a rosszulléteim 1-2 hónapig, miután sokat ittam egy átbulizott estén. 3 hónapja Xanaxot szedek, egyáltalán nem iszok, azóta javult az állapotom, nem is nagyon merek már inni, nehogy visszaessek a rosszabb állapotba. Ki, hogyan van ezzel?

nov. 12. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az alkoholt jobb teljesen letenni, mert pszichés betegként könnyebb belecsúszni az alkoholizmusba. Másrészt sok gyógyszerre sem ajánlott inni.
nov. 12. 18:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Részben a pszichés betegségem miatt ittam rengeteget az elmúlt években plusz traumák, rossz élmények, amiket az alkoholba fojtottam. Viszont már annyira leromlott az állapotom 3-4 hónapja, hogy dolgozni sem bírtam, állandóan rosszul voltam, szorongtam, remegtem. Most fog fogadni szakember majd.
nov. 12. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én soha. Félek hogy úgy nem tudnék annyira résen lenni, nem tudnám megvédeni magam.

Meg az átlagnál hajlamosabb vagyok a függőségekre, így alapból nem tűnik jó ötletnek.

nov. 12. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg is sóvárgás van bennem, pedig már több hónapja nem ittam.
nov. 12. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem voltam még részeg. Gyógyszert sem szedtem soha.

Én is félnék kiszolgáltatott lenni, ha részeg valali, nincs magánál.

Na meg biztosan könnyű ráfüggni is, a szüleim, mindketten alkoholisták, de a tágabb családban is sokan isznak.

nov. 13. 04:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy mi a betegség.

Szociális fóbia, generalizált szorongás.

De lehet van más is, csak ezt diagnosztizálták.

A lényeg, hogy alapvető dolgok is szorongással töltenek el, és ez hamar lefáraszt, én nem is tudok alkohollal hogy bírnék egyáltalán kikelni az ágyból másnaposan, mert így is minden reggel azt érzem, mintha agyonvertek volna, ritkán ébredek kipihenten, rémálmaim is gyakoriak, ha a szüleim nap elején beisznak már 1 óra alatt úgy leszívják az energiámat, hogy van, hogy le kell ülnöm, feküdnöm, annyira lefáradok.

nov. 13. 04:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem iszom alkoholt egyáltalán én is szedem a xanaxot arra inni nem szabad. Előtted olyan példa van amit egy gyereknek sem kellene, hogy átélje a szüleid nagyot hibáznak. Neked van esélyed, hogy ne légy olyan mint ők. Nem vagy könnyű helyzetben az biztos, de minden ember a saját élete kovácsa , ne kövess a példájukat ! Légy erős megtudod csinálni. Szakembertől segítséget kapsz , a xanaxal is nagyon óvatosan !
nov. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!