Pánikbetegek, pszichés betegségben szenvedők! Milyen gyakran fogyasztotok alkoholt?
Én soha. Félek hogy úgy nem tudnék annyira résen lenni, nem tudnám megvédeni magam.
Meg az átlagnál hajlamosabb vagyok a függőségekre, így alapból nem tűnik jó ötletnek.
Én soha nem voltam még részeg. Gyógyszert sem szedtem soha.
Én is félnék kiszolgáltatott lenni, ha részeg valali, nincs magánál.
Na meg biztosan könnyű ráfüggni is, a szüleim, mindketten alkoholisták, de a tágabb családban is sokan isznak.
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy mi a betegség.
Szociális fóbia, generalizált szorongás.
De lehet van más is, csak ezt diagnosztizálták.
A lényeg, hogy alapvető dolgok is szorongással töltenek el, és ez hamar lefáraszt, én nem is tudok alkohollal hogy bírnék egyáltalán kikelni az ágyból másnaposan, mert így is minden reggel azt érzem, mintha agyonvertek volna, ritkán ébredek kipihenten, rémálmaim is gyakoriak, ha a szüleim nap elején beisznak már 1 óra alatt úgy leszívják az energiámat, hogy van, hogy le kell ülnöm, feküdnöm, annyira lefáradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!