Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok amikor az utcán...

Mit gondoltok amikor az utcán találkoztok egy valószínűsíthetően drogot fogyasztott emberrel?

Figyelt kérdés
nem az igazi trogerre gondoltam hanem normal kulseju emberen veszed eszre.Észreveszed egyaltalan?

jún. 18. 00:12
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom hogy észrevenném e.tegyük fel igen.....hát lehet beszélgetnék vele egy kicsit.de igazából ez attól függ nagyon szét lenne e csúszva ,meg hogy ő mennyire kommunikatív.
jún. 18. 00:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Megkerdeznem, van-e még.
jún. 18. 05:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem szokatm észrevenni, ha valaki be van tépve.
jún. 18. 06:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze.

Évekig voltam pultos, kb tudom melyik típus mire hajlmos.

Csomó öltönyös fazonnak, meg kigyúrt feszes pólós "vállalkozónak" ott a fehér por az orrában. Kokain drága, szóval ezt általában jómódú embereknél látni többet. Velük viszonylag nehéz, mert ez kihozza az aggrót abból aki amúgy is olyan típus.

Ez a típus van, hogy a saját haverjával összebalhézik, aztán 2 perc múlva egymás karjaiban sírnak, hogy jaj Bélám ki vert meg. Hát te. b@szdmeg, te verted meg.

Akik tép (azaz füvezik) általában békés, jóval könnyebb velük mint egy alap részeggel. Piros szem, átható szag, kicsit bamba kiállás, és általában kívánósak, szóval valami ízletes koktél vagy valami rágcsálnivaló kell nekik, de aztán kussban elvannak a sarokban.

Extasyn mindenki rág mint a hörcsög, izgága, étvágytalan és néha hányni szoktak, mert ez felforgatja az ember gyomrát. De azon kívül hogy nem vesz semmit, az ilyen nem zavaró, szeret mindenkit és mindent.

jún. 18. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy találkozok vele?

Ismerőseim között senki sem drogozik. Idegeneket meg ha látok részegen vagy bedrogozva, széles ívben kikerülöm. És egyáltalán nem gondolkodom róluk.

jún. 18. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!