Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Készül valaki pszichiátriai...

Készül valaki pszichiátriai osztályra?

Figyelt kérdés
Esetleg megírjátok,mi a probémátok?
ma 19:59
 1/9 Secret Girl válasza:
az ember a pszichológusoknak mondják el és nem itt gyakszin. itt csak bántó, rossz indulatú emberek vannak. akik így együtt irogatnak azok is csak lelki szemetesládának használnák a másikat és úgyis egymást bántanák. ezért van ez a szakintézet.
ma 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Várom a meghívót !
ma 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, az aki ahelyett megy oda akinek be kellene mennie.
ma 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Voltam tavaly eleget... jó lenne idén kihagyni.
ma 20:25
 5/9 A kérdező kommentje:

Én holnap megyek az ambulanciára,hosszú a vizsgálat? Mibõl áll?

Én a jót képviselem.

Örülnék ha megírnád

ma 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es! Nem mindenki bunkó és rosszindulatú. Például én szivesen segítek másoknak itt az oldalon is. Tény hogy sok idióta van itt de az életben bárhol vannak.. Kérdező én már voltam pszhiiátrián mert van egy alapbetegségem és nem könnyű együtt élni ezzel. Gyógyszert szedek. Nagyon fura emberek vannak pszhiiátrián. Nem kívánok visszamenni oda. Már elég erős vagyok fejben hogy megoldjam a dolgokat. Már sikerült megerősödnöm az évek alatt. Neked mi a történeted kérdező? :)
ma 20:28
 7/9 A kérdező kommentje:

6-os

Köszi,hogy írtál!

Sok diagnòzist kaptam,a fõ bipoláris affektív zavar,frontin õssze-vissza bevétele,generalizált szorongás,szkizoaffektív zavar.

Tudom,hogy jobban leszek,bízom az ottani orvosok szakértelmében de a nagy munka az enyém.

Régóta szedek beàllított gyógyszereket mégis ideges vagyok bármi van és letargikus vagyok mindig még akkor is amikor szinte mindenki nevet valamin.Nem merek lemenni az udvarra ha a szomszédok csak ha üres,ha sokan vannak pl.buszmegálló.

Nem tudom a SOTE de amellett hogy kapnék hatékony gyògyszert,tovàbb dolgozom magamon.relaxàciò,légzéstechnikák de nem vagyok jòl egész nap.Te hogy vagy most?

ma 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát én se vagyok a legjobban. Én már inkább a gyógyszerektől szabadulnék.. De inkább privátban mesélnék ha van kedved.
ma 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
6os voltam :)
ma 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!