Ha bemegyek pszichiátriai osztályra bulimiával, ott mit csinálnak velem?
Bemegyek, mert alacsony a súlyom és nem bírom abbahagyni a napi többszöri hányást, nagyon szorongok és depressziós vagyok. Nem élet ez már így.
Mit tudnak benn csinálni velem? Segíthet? Mennyi ideig lennék benn?
terápia
gyógyszeres és nem gyógyszeres...
2-es
De van olyan, hogy bemegy.
Peldaul a Nyirobe, amely egy orszagos illetekessegu korhaz. Van ugyeletes orvos, es o eldonti hogy felveszi-e, vagy sem, es ha igen akkor melyik osztalyra keruljon.
De mas ugyeletes pszichiátria is van.
2
De van hogy csak ugy besetal osztalyra azzal peldaul "megakarom olni magam es nem tudom kiverni a fejembol" es van konkret terve, ideje, elmondja CSAK a novernek o szol a ugyeletes orvosnak akar hajnali 2-kor, az felebred es felveszi nyiltra vagy zartra.
En mar voltam pszichiatrian nyilton es nem egyszer keltem fel ilyenre hogy egy uj alak befekudt 2 vel arrebb hajnali 1 korul.
Kapsz majd terápiát (gyógyszerest és nem gyógyszerest is).
Minden étkezésnél grammra pontosan kimérik, mennyit kell ennek, se többet, se kevesebbet. Ha veszélyesen alacsony a súlyod, lehet kapsz hozzátáplálást nagyon sűrű, kalóriadús shake-szerű italokkal, esetleg szondával.
Jó eséllyel nem mehetsz majd egyedül wc-re vagy zuhanyozni, nehogy meghánytasd magad.
Szerintem kibírható és ott csak arra kell koncentrálnod, hogy gyógyulj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!