Paranoid skizofrénával felvesznek dolgozni egy gyárba?
Figyelt kérdés
Ma voltam interjún meg teszten amin átmentem, volt orvosi alkalmassági vizsgálat és ott kérdezett rá az orvos hogy mikor voltam pszichiátrián (gondolom a taj számom alapján rám keresett).
Hirtelen csak annyit mondtam hogy rivotrilt szedek szorongásra de holnapra be kell vinnem a leleteimet és félek hogy nem veszenek fel.
2022. márc. 16. 11:27
1/3 anonim válasza:
Ezt csak a foglalkozásegészségügyi orvos tudja megmondani. Ő ismeri a munkakört, amihez különböző egészségügyi feltételek vannak meghatározva. Ez alapján dönt arról, hogy alkalmas vagy e az adott munkakör betöltésére vagy sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem vettek fel :/
Azt mondták keressek kisebb céget ahol "családias" a környezet és 8 órás (itt 12 órázni kellett volna 2 nap nappal 2 nap este)
2022. márc. 18. 17:59
3/3 anonim válasza:
Valami segély vagy rokkantsági erre nem jár? Több mint a semmi és lehet elég lenne mellette csak 4 orat dolgoznod, nem 12őt.
Ha gondolod meselhetnél a betegségedről itt,vagy privatban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!