Marihuána fogyasztás? (Többi lent)
6 hónappal ezelőtt bekerültem egy pszichiátriai osztályra, ahol pszichotikus tünetekkel kezeltek az adipex miatt.
Mikor hazakerültem 1 hónap után megszűntek a tüneteim (hallucinációk), azonban gyógyszert kellett szednem (5 mg ripedon). Azóta pszichiáterrel lecsökkentettük 2mg-ra, a kérdésem az lenne hogy lehet-e marihuánát fogyasztani? Mennyi esélye van a pszichózisnak, pszichotikus tünetek kialakulásának?
(Hozzáteszem, hogy mielőtt pszichózisom lett volna rendszeresen fogyasztottam de nem emiatt alakult ki)
miért nem az orvosodtól kérdezed meg?
Szerintem itt a gyk-n nincs pszichiáter....
Komoly esélye van, hogy jön ismét, sőt 100%. Nem tenném, pláne gyógyszerre!!!
"rendszeresen fogyasztottam de nem emiatt"...sokan mondták csak vigyorgás a fű, aztán hirtelen kemény vicsorgás.
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, mert a kérdésedből egyértelmű, hogy rabja vagy.
Néha úgy érzem, az emberek semmiből sem tanulnak.
Kaptál egy második esélyt, amit most kockára akarsz tenni.
Megéri?
Hát nekem volt pszichozisom, viszont én rá kb 3 hónapra rá próbáltam ki először. Azóta eltelt kb 2 év és 4 ilyen kis betépős estét tartottam. Nekem nem lett tőle semmi bajom.
Viszont nem értek annyira ezekhez, azt hiszem marihuánából is vannak gyengébbek erősebbek. Azt hiszem (valami gorillás neve) van az egyik fajtának és azt elég erősnek mondják, és hogy hallucinálnak is közben. Na ha egy olyat szívsz az lehet kiválthatja a pszichózist.
De kérlek vedd figyelembe, hogy mindenki más és mondjuk ami nálam nem váltott ki reakciót az nálad lehet ki fog és ez fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!