Mit gondoltok arról, hogy a marihuána fogyasztása bizonyos esetekben helyettesítheti a szorongásoldókat, nyugtatókat és kedélyjavítókat?
Engem egyáltalán nem zavarna,sőt...ugyebár rákos betegeknél is alkalmazzák,ezt is előbb bevezetném,nem csak a reménytelen eseteknél.Pl. nekem az egyik rokonom rákos beteg sajnos,és nagyon szenved,van remény,hogy túlélje,de nem sok:S Szerintem nagyon jól jönne neki egy kis füves cigi.
De mondjuk szerintem aki akar,az hozzá tud jutni így is,nem kell legalizálni vagy ilyesmi,maradjon így minden aztán kész.Aki nem próbálta még,az nem tudja,hogy milyen is az=)
Ja és nem vagyok füves vagy ilyesmi.
20L
azt gondolom, hogy amíg szívtam, nem volt migrénem, nem voltam stresszes és nem volt ilyen alacsony a tűrésküszöböm ja és a vérnyomásom is teljesen rendben volt.
Ámde, mikor leálltam, igen voltak pszichikai elvonási tüneteim, nem volt könnyű.
És azóta újra van migrénem, a türés küszöböm a béka segge alatt van, és a stresszről ne is beszéljünk, no meg a vérnyomásom is felső határértéken van.
Ezt elmondtam egy neurológus orvos barátomnak és ő is érdekesnek találta. Kérdeztem tőle, hogy akkor most mi jobb, füvezni, vagy nem füvezni?
Igazság szerint én magam sem tudom jó-e vagy sem.
28/N
Szerintem ugyanaz érvényes rá, ami minden más 'gyógyszerre': kis mértékben oké, nagy mértékben káros.
A probléma ott szokott kezdődni, amikor a szernek tulajdonítja valaki a hatást, és egy idő után azért használja, hogy elnyomja a szorongást.
Sajnos gyakran előfordul, hogy a személyiség nem elég erős ahhoz, hogy használja a szert, s a szer kezdi használni őt. Ekkor a szorongás, mint tünet ugyan oldódik, de a kiváltó ok egyre lejjebb kerül, betemetődik és akár szervi problémákat is okozhat.
Nem beszélve arról, hogy ha szorongós állapotban szívsz, sajnos a negatív energiáidhoz egyéb entitások és energiavámpírok is csatlakozhatnak, mert te magad engeded be őket, és még csak észre sem veszed. Akkor már ők is használni fogják az energiáidat.
Tehát igaz, amit olvastál, felold, de ha szétesel, nehéz összerakni magad anélkül, hogy a szmetet be ne építsd a lelkedbe.
Bár minden sámán elindul valahogy, hiszen: Aki dudás akar lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!