Marihuána fogyasztás? (Többi lent)
Figyelt kérdés
6 hónappal ezelőtt bekerültem egy pszichiátriai osztályra, ahol pszichotikus tünetekkel kezeltek az adipex miatt.
Mikor hazakerültem 1 hónap után megszűntek a tüneteim (hallucinációk), azonban gyógyszert kellett szednem (5 mg ripedon). Azóta pszichiáterrel lecsökkentettük 2mg-ra, a kérdésem az lenne hogy lehet-e marihuánát fogyasztani? Mennyi esélye van a pszichózisnak, pszichotikus tünetek kialakulásának?
(Hozzáteszem, hogy mielőtt pszichózisom lett volna rendszeresen fogyasztottam de nem emiatt alakult ki)
2022. febr. 12. 13:54
11/14 anonim válasza:
Nekem volt pszichózisom füves cigitől. Csak később jöttem rá, hogy attól volt, szóval én utána is nyomtam. És nem volt azóta. Arra figyelj szerintem, hogy más anyag ne legyen benned, ne szívd túl magad, és biztonságos környezetben legyél/ barátokkal.
12/14 anonim válasza:
Ja és hozzátenném, hogy pszichiaktív szer a fű. Mindenki szervezete más, viszont aki erre érzékeny kurvára megszívhatja.(mint én).
Kérdező, ha még használod ezt a felületet kiváncsi lennék, hogy végül kipróbáltad-e, és mik a tapasztalatok.
13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Teljesen jól vagyok, és használom
2023. febr. 13. 10:27
14/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!