Mentalis betegseg vagy valami neurologiai?
Egy honapja ugy erzem, mintha nem ugyanolyan lenne az agyam erzekelese. Nem tudom jobban elmagyarazni, mintha teljesen mas lenne minden.
Mintha nem ugy erzekelnem a kulvilagot, mint eddig. De kozben mindent meg tudok csinalni, szamolni, tarsasozni stb, ami agyi aktivitast igenyel. Nagyon nagyon rosszul vagyok es felek onmagamtol. Ez lehet valamilyen neurologiai problema esetleg vagy ez mentalis?
Derealizáció/Deperszonalizáció ugyan ez van velem is több mint fél éve depresszio és panikbetegseg "szövődményeként" iszonyat szar érzés.. voltam pszichológusnál de ő nemtud segiteni így tovább küldött pszichiáterhez majd jövő héten megyek oda.
Szerintem teis menj el minél hamarabb amíg nem rosszabodik mert enis halogattam és már oda jutottam nem tudom sokszor ki vagyok megijedek a tükörképemtől és minden elvan "torzulva"
Gyogyszert nem akarok szedni! :( attol megtobb bajom lenne. Pszichoterapia elvileg jo erre. Tobb mint egy honapja van ez, de en nem birok ki ennel tobbet igy..
Fel eve uristen, az kibirhatatlan :(
4es vagyok.
Kérdező olyan mintha álmodnál és nem érzed valóságosnak a világot? Mintha minden idegen lenne és megváltozott volna? Olyan mintha nem is te lennél a saját testedben elvagy tompulva?
Mert ha igen akkor ugyan az a bajod mint nekem és hidd el jobban jársz ha elmész pszichiáterhez és gyógyszeres kezelést kapsz mert ez nemfog hipp hopp elmulni magától ha mégis akkor meg időszakosan visszatér! énse vagyok gyógyszer párti de ha ez kell hogy kikerüljek ebből a rémálombol akkor muszáj..
Tanulj az én hibámból nekem 7 hónapja van ez és egyre csak rosszabb már hetek óta nem tudok kimenni a házból es öngyilkos gondolataim vannak..
A psziho terápia pedig csak akkor ér valamit ha lelki oka van ennek a dolognak pl. Családtag elvesztése, szerelmi csalódás, lelki terror, Trauma stb.
Ha nincs lelki oka pl. Mentális betegség miatt, vagy droghasználat miatt stb. Akkor gyógyszer nélkül nincs javulás sajnos..
Az a lényeg ne félj! Mert az táplálja ezt a dolgot ha félsz csak fel erősödnek a tünetek.. le kell szarni nem kell rá gondolni mert ez csak az agyad "játéka" nem lesz semmi bajod azon kívül hogy ku rva szar érzés..
Jobbulást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!