Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Yarocen, gyógyszerrel tapaszta...

Yarocen, gyógyszerrel tapasztalat aki szedi!?

Figyelt kérdés
Yarocen gyógyszert aki szedi mennyi idő után érezte a pozitív hatását egy hete szedem, este 30mg-ot!De a depressziót még mindig nem akarja enyhíteni, étvágyamat már meghozta aludni is tudok tőle, de a hangulatom még mindig nem javította! Azt érzem, hogy teljesen kilátástalan a helyzetem, semmihez nincs erőm! Mellé szedek még Rexetint reggel 10mg-ot azt még csak 3 napja kezdtem el! Valaki szedi egyébként ezt a kombinációt?Ha igen hogy érzi magát?
2022. ápr. 1. 16:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9

Agydaganatnak teljesen mas tunetei vannak.

Lehet a problema ott van, hogy mit varsz a gyogyszerektol?

Beveszed es szinte majdnem teljesen eltunik a depresszio, negativ gondolatok? Azt ne vard tole.

A gyogyszerek csak minimalis mentalis javulast hoznak, a javareszt valahogy neked kell megoldanod.

Minimalis javulasra gondolok, hogy nem lesz panikrohamod, de ideges maradsz elegge. Nem fogsz sirogorcsot kapni a depressziotol, de ahhoz kozeli allapotban leszel, nem lesz halalfelelmed de felni fogsz elegge. Sajnos ilyen.

Viszont a fizikai tuneteket rendbe teszi eleg szepen. Pl szignifikans javulas a fejfajasoknal, hasfajasoknal, remegeseknel. Tehat a pszichoszomatikus jelensegek fizikai tuneteit kezelik inkabb az ilyen antidepresszansok/antipszichotikumok.

Viszont en is szedem mar a mirtazapine-t szedtem mar 15mg, 30m, 45mg-ot tobb eve, erdemben a "fejemben" nincs valtozas, talan en is romlottam.

Szerintem ne a gyogyszerektol/szerektol vard azt, hogy eltunjenek ezek az erzelmek, automatikus gondolatok. De hogy mitol vagy kitol vard, arra neked kell rajonni mert az sok embernel mas lehet.

2022. ápr. 16. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is 3 hete szedem a Yarocent, nekem elsősorban az alvászavarra kell, de van hangulati problémám is. Sajnos egyikre sem hat úgy ahogy vártam. Agydaganatod tuti nincs, amit írsz pszichés probléma.
2022. ápr. 16. 13:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most kicsit megnyugodtam! :)
2022. ápr. 16. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Hatott neked a Yarocen?

Hogy vagy most ?

2022. aug. 28. 13:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, szeded még?
2022. szept. 15. 20:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!