Yarocen, gyógyszerrel tapasztalat aki szedi!?
9
Agydaganatnak teljesen mas tunetei vannak.
Lehet a problema ott van, hogy mit varsz a gyogyszerektol?
Beveszed es szinte majdnem teljesen eltunik a depresszio, negativ gondolatok? Azt ne vard tole.
A gyogyszerek csak minimalis mentalis javulast hoznak, a javareszt valahogy neked kell megoldanod.
Minimalis javulasra gondolok, hogy nem lesz panikrohamod, de ideges maradsz elegge. Nem fogsz sirogorcsot kapni a depressziotol, de ahhoz kozeli allapotban leszel, nem lesz halalfelelmed de felni fogsz elegge. Sajnos ilyen.
Viszont a fizikai tuneteket rendbe teszi eleg szepen. Pl szignifikans javulas a fejfajasoknal, hasfajasoknal, remegeseknel. Tehat a pszichoszomatikus jelensegek fizikai tuneteit kezelik inkabb az ilyen antidepresszansok/antipszichotikumok.
Viszont en is szedem mar a mirtazapine-t szedtem mar 15mg, 30m, 45mg-ot tobb eve, erdemben a "fejemben" nincs valtozas, talan en is romlottam.
Szerintem ne a gyogyszerektol/szerektol vard azt, hogy eltunjenek ezek az erzelmek, automatikus gondolatok. De hogy mitol vagy kitol vard, arra neked kell rajonni mert az sok embernel mas lehet.
Hatott neked a Yarocen?
Hogy vagy most ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!