Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Yarocen, gyógyszerrel tapaszta...

Yarocen, gyógyszerrel tapasztalat aki szedi!?

Figyelt kérdés
Yarocen gyógyszert aki szedi mennyi idő után érezte a pozitív hatását egy hete szedem, este 30mg-ot!De a depressziót még mindig nem akarja enyhíteni, étvágyamat már meghozta aludni is tudok tőle, de a hangulatom még mindig nem javította! Azt érzem, hogy teljesen kilátástalan a helyzetem, semmihez nincs erőm! Mellé szedek még Rexetint reggel 10mg-ot azt még csak 3 napja kezdtem el! Valaki szedi egyébként ezt a kombinációt?Ha igen hogy érzi magát?
2022. ápr. 1. 16:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezeknek a gyógyszereknek 2-3 hét kell hogy legyen hatásuk. Amúgy 6 napja szedem a Yarocent, de nekem az alvászavar a problémám. Igaz felerősítette a szorongásomat és fáj a keresztcsontom, egyértelműen ettől.
2022. ápr. 1. 18:01
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Én úgy mellékhatást nagyon nem érzek tőle, talán az első reggel szédültem meg egy kicsit! De remélem beválik depire is mert már nagyon kivagyok! 😒
2022. ápr. 1. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:

én csak 15 mg-ot szedtem belőle, alvásra nagyon jó, élénk álmokat okozott és nagy étvágyat csinált.

nekem egy hónap után lecserélték, mert nem hatott.

de ha nem tudok aludni arra még mindig jó.

az antidepresszánsnak kell 2-6 hét is, a rexetin lenne gondolom az amivel akarják gondolom csökkenteni a betegséged, 3 nap még semmi, legyél türelmes és jobbulást.

2022. ápr. 2. 04:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A Rexetin egyébként, jó gyógyszer? Nekem egyébként az alapbetegségem a pánikbetegség! Csak jött hozzá a depresszió is sajnos!
2022. ápr. 2. 09:22
 5/15 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Mindenkinek más válik be, ezért nem lehet kategorizálni melyik a jó gyógyszer és melyik nem. Ha nem leszel jobban 1 hónap elteltével cserélni szokták a gyógyszereket. Ezért nehéz a beállítás.
2022. ápr. 2. 11:45
 6/15 anonim ***** válasza:

Rexetin nagyon jó pánikra, többnyire nagyobb adag kell. Yarocen is jó szorongásoldó. A szorongást inkább a Rexetin erősíti a szedés kezdetén.

A kettő együtt nagyon ütős kombináció.

Légy türelmes. 2-8 hét kell a hatás kezdetéhez, teljes, maximális kialakulásához. 2-3 hét és jobban leszel.

Jó hír, h tudsz aludni és van étvágyad.

Terápia is segíthet, ha komoly élethelyzeti gondod is van.

Régen szedtem ezt a gyógyszert. Étvágyfokozás miatt már nem szívesen szedném, pedig jó altató hatása van.

A Tritti (azt szedem) is jól álmosít, de nem zabáltat.

2022. ápr. 3. 23:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen tényleg jó pánikra a Rexetin! Legalábbis mióta szedem nem volt rohamom! Most két napja kellett emelnem 20 mg-ra kicsit most erősebb a szorongás, meg mintha álmosítana, kicsit szédülök is! De akkor ez el fog múlni legalábbis remélem:) Igen van időpontom terápiára is!
2022. ápr. 4. 09:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Ezek nagy valószínűséggel el fognak múlni.
2022. ápr. 5. 11:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni? Mostmár 2 hete szedem a Rexetint! A Yarocent 3, de egyeltalán nem vagyok jól, sőt rosszabbul, nagyon erős halálfélelmem van és nagyon erős depresszióm, egy dolog kapcsán attól félek, hogy agydaganatom van és azért hatnak ezek a gyógyszerek nekem ellenkezőleg,szerintetek lehetséges ez? Szerdán megyek neurológushoz kivizsgálásra!
2022. ápr. 15. 17:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2022. ápr. 16. 03:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!