Miért van ez, hogy sokszor felejtek?
Nem vagy túl fáradt vagy stresszes?
Nekem abban az időben tényleg sokszor alig tudtam gondolkodni
Ugyanilyen problémával küzdök kb 3 éve. 25 vagyok..és ahogy telik az idő egyre rosszabb. Legdurvább dolgok amik hirtelen beugranak, pl. nemrég mikor kérdezték, hogy mikor születtem, felcserélve mondtam a hónapot és a napot 7. hó 12. helyett 12.hó 7-ét mondtam és éreztem, hogy valami fura, de percekig nem jöttem rá, hogy mi, aztán mikor rájöttem h nem jó dátumot mondtam, akkor rögtön utána nem esett le h 'csak' felcseréltem, még gondolkodnom kellett h akkor mi is a jó dátum?
Akkor volt egyszer olyan h a mókusok szóba kerültek valamilyen beszélgetés kapcsán, és nem ugrott be h hogy is néz ki az az állat, és ez is hosszú percekig így volt, amég agyaltam.
A legutóbbi, ami miatt kiakadtam magamra, hogy majdnem 1 évig dolgoztam a szomszéd faluban, és a jelenlegi munkahelyemen kérdezték h hol dolgoztam és nem jutott eszembe a neve a falunak, elég kellemetlen volt.. rá kellett keresnem neten, annyira nem ugrott be..
És persze ezek mellett a szinte mindennapos apróságok, hogy mit hova tettem, mit csináltam pár órával ezelőtt, nevek elfelejtése, elkezdem a mondatot de a végére már nem tudom mit is akartam mondani, stb.
Nekem is olyan mintha hirtelen kikapcsolna az agyam és el kell telnie perceknek, még visszakapcsol.
Pedig korábban egész jó memóriám volt viszonylag.
Én is így vagyok,
Nekem a sok dolog , agyalás okozza.
Ja és hozzáteszem bipoláris zavarral küzdök, jelenleg épp egy tartósabb mély szakaszomat élem, de ha épp "fent" vagyok, akkor is ugyanígy megvannak a memóriaproblémák.
(4-es vagyok)
Covidos nem voltam. De depressziós az vagyok jelenleg.
De korábban egyáltalán nem volt ilyesmi nálam, mostanában van hogy többször felfigyelek rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!