Mennyire ciki (saját maga előtt), ha egy 30 éves férfi, akinek rossz egzisztenciája van és számítógépes játékokkal tölti ki a szabadidejét?
Ráadásul még otthon is lakik szüleivel, mert nem tud mozdulni a kevés fizetés és rossz munkák miatt, saját házra meg nincs még elég pénz.
(természetesen rólam van szó)
Edzek 5 éve otthon rendszeresen. Nem szeretem a kültéri sportokat.
Sok igazat írtál, ez a mondatod különösképp megragadott:
"Amiben fejlődnöd kéne, az az, hogy a saját életedet tedd jobbá, és ne mások - egyébként számodra nem vonzó - élete után sóvárogj."
Nálam ez a fő gond, jól rájöttél. Volt egy nagyon hosszú párkapcsolatom, pár éve ért véget, rettentő sok szorongás és feszültség jellemezte legalábbis részemről, és képes voltam még 1-2 évig fenntartani csak azért, hogy ne az legyen, hogy ez a szerencsétlen még egy nőt sem tud megtartani. A végén már olyan jó érzés volt, amikor befejeztem, mintha egy háborúból léptem volna ki.
Azóta egyedül vagyok. Kaptam már beszólást, hogy más ilyenkor már minimum házas, vagy menyasszonya van, ezeket kb. pár napig tart, hogy feldolgozzam, ilyenkor minden hobbimtól elmegy a kedvem, még a PC-t sem kapcsolom be, csak gyúrok, mert azt valahogy a "menő, férfias" dolgok közé sorolom, és ezzel kompenzálom, hogy teljesen eltávolodtam a barátnő/család életképtől.
Egyébként most nem is nagyon vágyok túlságosan párkapcsolatra, inkább elvagyok a magam világában, de mégis vonz mások élete (az enyémet nem tartom világinak, inkább "életelpazarlásnak"), csak ugye nyilván az nem úgy működik, hogy belekóstolol az ember egy családos fiatal férfi életébe, lehet 1 napig sem bírnám az én mentalitásommal.
Miért lenne ciki?
Ez vagy te.
Én is introvertált vagyok.Én is itthon edzek.
Nem érdekelnek igazán az emberek.20-on évesen is,így volt.Most 30-as éveimben még inkább igaz,a kortársaim többségének amúgy is elfoglalt élete van már,család,stb.
Hobbim nekem is film,és sorozatok.
Öcsém is elmúlt 30,ő nagy gamer.
Saját lakásunk kb akkorra lenne,mire megöregszünk,akkor meg már mindegy.
Azért nem fogunk dolgozni,hogy más zsebét tömjük(albérlet)
Hidd el nagyon sok családos vágyik a kötetlen életre.
Csak maguknak sem ismerik be,állandóan ezek szólogatnak be,tipikus irigyek,ők elrontották az életüket,másnak is legyen sz-r.
Aki valóban elégedett az életével,az nem másokat cseszeget.
Albérlet valóban legnagyobb zsákutca. Én sem dolgozok azért, az tuti. Itt havi 120-150, ami élhető.
Sőt, egyre idősebb korban a nőknél sem számít túl nagy előnynek egy pénznyelő, csak a te millióid vesznek el szépen és landolnak más zsebében.
A saját lakás téma meg jelenleg ebben az országban egy szingli, támogatás nélküli fiatalnak a "felesleges róla beszélni" kategória.
Szerintem nem ciki.
(korábbi válaszokat nem olvastam el)
Bevallom, hogy nem olvastam kommenteket.
Nekem pont az szúrt szemet, hogy van egy hobbid, amit kedvelsz, és azzal CSAK napi 1-2 órát töltesz el, azt se minden nap?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!