Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi értelme élni?

Mi értelme élni?

Figyelt kérdés
Úgyis csak a szenvedés a vége mindennek, újra és újra, hasonló köröket futok be, ugyanúgy mennek tönkre a dolgok minimális eltéréssel, ennek mi értelme? Szenvedjek? Mért jó ez?
2022. márc. 30. 18:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Én is futom a felesleges köröket. Azért mert ez visz előre. Tudom ha kiszállok akkor összezuhannék. Maradj te is a felesleges körökben.
2022. márc. 30. 18:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Hova visz? Öngyilkos gondolatokba? Másba nem nagyon, de úgyse ölöm meg magamat, mer semmi értelme.
2022. márc. 30. 18:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj szerinted mit csinál az emberek többsége ? Mindennap az az átkozot mókuskerék. Felkelünk, dolgozunk, haza jövünk,dolgozunk ,alszunk,felkelünk......

Ki mondta hogy könnyű lesz? Jah idézünk Rockyt

"Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár és közben viseld el a pofonokat!Ne mutogass másra, ne mondd, hogy -nem te vagy a hibás, hanem ővagy ő vagy akárki-, ez gyáva duma és te fiam nem vagy gyáva!"

2022. márc. 30. 18:10
 4/11 A kérdező kommentje:

3. Azért akinek minden napja ugyan az az más dolog, itt inkább 1-2 éves periódusokról beszélek. Küzdjek azért ami jár? És mégis hogy? Nyilván mindig megpróbáltam, de már 20 évesen is teljesen elegem volt ebből a szarból. Én nem mutogatok másra, az én érzelmeim gyászok, azt se értem miért nem lehet kidobni.

Lehet, hogy nem vagyok gyáva, de mire mentem vele?

2022. márc. 30. 18:16
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
Önsajnáltatás az egyik legrosszabb emberi tulajdonság. Mikor az ember azt hiszi hogy csak egyedül neki rossz. Tudod mi a rossz? Egy beteg gyerek aki sosem lesz normális felnőtt ,akinek sosem lesz teljes élete ,aki mindig ráfog szorulni más segítségére. Az élet nem könnyű,miért nehezítsük még meg mi is saját magunknak? Miért nem lehet azt gondolni hogy ez roh..t élet szép és jó lehet ,ha mi akarjuk. Ki mondta azt hogy minden sétagalop? 29éves vagyok 1évem van kb hátra..most adjam fel és picsogjak? Sírjam tele a kispárnám? A francokat ,minden percét kiélvezem az életemnek amíg lehet.
2022. márc. 30. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

"Mi értelme élni?"

Hát, nekem már semmi. A sors elvette tőlem az életem értelmét. Nem tudom innen hova tovább.

2022. márc. 30. 18:43
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Rocky-s szöveg tényleg nagyon jó. Nem csak most hanem jövőre nézve is.
2022. márc. 30. 18:51
 8/11 A kérdező kommentje:
5. Én tisztában vagyok, hogy másnak is rossz, elve segítő szakmában dolgozom, nekem is van 1 halom egészségügyi problémám, viszont azok nem hatnak meg annyira, legalábbis a sajátom, a lelki dolgok ellenben igen.
2022. márc. 30. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Kedves picsogó nekem nekem nem csak egy sima egészségügyi problémám van. Nem tudsz olvasni vagy mi? Megfogok halni basz..... , tehát a kislelki problémád senkit nem érdekell , mert egy picsogó kis hyülye gyerek vagy.
2022. márc. 31. 18:27
 10/11 A kérdező kommentje:

9. Ilyen mentalitással meg is érdemled, legyek én a szar ember, már megszoktam, úgyis csak picsogok, felőlem csináld, add fel és meg fogsz halni, nem én írtam, te.

Elég önző ember lehetsz, ha más kérdése alatt a saját problémáidat reklámozod, az enyémet pedig semmibe sem veszed.

Tessék elérted a célod örülsz?

2022. márc. 31. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!