Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van értelme megpróbálni a...

Van értelme megpróbálni a TB-s pszichológust?

Figyelt kérdés

Igazából csak rossz tapasztalatokat hallottam. Félek, ha elmegyek és csalódok, többször nem fogom tudni rávenni magam, hogy segítséget kérjek.

Eleve azért csúsztam idáig, mert sosem találtam értő fülekre.

Fizetőshöz nem tudok menni. Nincs pénzem, és amúgy is felesleges lenne magamra áldozni annyit.

Nagyon rezeg a léc. Megpróbáljam? És ha még mélyebbre taszít?

2022. febr. 22. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Ne próbáld meg. Nem te leszel neki fontos, hanem az hogy a magánrendelésén fizetős beteget csináljon belőled.
2022. febr. 22. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
A semminél jobb. De ha csak értő fülek kellenek, nem kell ahhoz pszichológus, nekem is mesélhetsz, meghallgatlak.
2022. febr. 22. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Akihez én kerültem, nagyon jó volt. Embere válogatja...
2022. febr. 22. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Én most nem mehetek, mert a két félállású pszichológusból az egyik elment szülni és nem lesz helyette más. Elég komoly pszichés (pszichiátriai) betegségeim vannak és így sem tud fogadni, van, aki nálam is rosszabbul van.
2022. febr. 22. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy amikor évekkel ezelőtt mentem, akkor nagyon-nagyon elégedett voltam vele és még három ismerősömről tudom, hogy ők is nagyon elégedettek voltak (négy különböző pszichológusról van szó).

(4-es voltam)

2022. febr. 22. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
3-as vagyok, őszintén nem értem, mit lehetett lepontozni a saját tapasztalatom tömör megírására, de ha valakit ez rángat ki a rossz mentális állapotából, tegye... :D
2022. febr. 22. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!