Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kérhetnék egy kis segítséget?

Kérhetnék egy kis segítséget?

Figyelt kérdés
Az előbb kiírtam egy kérdést falási rohamokkal kapcsolatban. Tudna valaki nekem segíteni? Valaki meghallhatna, aki egy picit is ért a témához?
2022. márc. 27. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Pszichológus ért a témához. Ő tud segíteni.
2022. márc. 27. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem voltak falási rohamaim, hátha valamelyest tudok segíteni. Írj
2022. márc. 27. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Ja, nem tudtam, hogy a releváns válasz egy utolsó, szutyok, szemét, szar, aminek a lepontozásában élitek ki magatokat. Picsogjatok csak egymásnak, attól majd biztos megoldódik a probléma. Gondolom, tinik vagytok. Csak sajnálni tudjátok magatokat, segítséget kérni, azt már nincs merszetek (csak itt).

De végül is mentális egészség kategóriában mit is várjak, az a pszichológus HELYETT van. XD

Sok sikert, bármihez is, ostoba lúzerek! :D :D :D

2022. márc. 27. 22:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Én aztán nem pontoztalak le, mert igazad van, és ezt tudom. Csak hátha van valaki, aki hasonló cipőben járt, mint én, és esetleg tudna segíteni.
2022. márc. 28. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!