Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kitol kerhetnek segitseget?

Kitol kerhetnek segitseget?

Figyelt kérdés
Regota kuzdom lelki problemakkal, tobbel is es mar nagyon szenvedek toluk. Evek teltek el az eletembol es nem jutottam elore csak hatra. Sajat erombol probaltam meg mindig felallni, de nem tudtam. Bekell ismernem magamnak hogy egyedul nem fog menni, de nincs kitol segitseget kerjek. Anyam mar nem el sajnos regota. Apam nem az az ember akitol kernek segitseget, nem megbizhato. Barataim meg nincsenek, kellene valaki aki tamogat, segit elindulni az uton legalabb, aki erezteti velen mindennap, hogy megeri csinalni es ralepni az utra, elmenni pszichologushoz es esetleg ha nem is latom egybol a valtozast, akkor is csinaljam tovabb. Megcsak lany sem vagyok, hogy segitseg keresnel ne rohogjenek ki...nem akarok tovabb szenvedni, mit tegyek, kitol kerjek segitseget?
2021. szept. 6. 23:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Fordulj a területileg illetékes pszichiátriai gondozóhoz.

Ha magán ellátásban gondolkozol, akkor klinikai szakpszichológust vagy pszichoterapeutát keress.

2021. szept. 7. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!