Hogyan őrzitek meg a "józan eszeteket" ezekben a rémes időkben?
Figyelt kérdés
Vírus járvány, háború, politikai acsarkodás, választások, stb...2022. márc. 16. 06:53
1/9 anonim válasza:
Az ezzel kapcsolatos hírek olvasását csökkenteni, minimalizálni érdemes.
2/9 anonim válasza:
Úgy, hogy nem ezekkel foglalkozok, nem ezekre koncentrálok. 10 éve nincs tévém, gépen meg vígjátékokat és természetfilmeket nézek.
4/9 anonim válasza:
Gondolj arra: Ott ül valaki melletted a nap 24 órájában, és egyfolytában szajkózza a füledbe ezeket a dolgokat? Nem. Ez a valaki te magad vagy, amiatt kattogsz ilyen témákon mert ezt te magad csinálod magaddal.
Tehát nem szabad az ilyen negatív dolgokon rágódni. Helyette inkább próbáld meg magadat elfoglalni, legyen egy hobbid amin gondolkodhatsz, foglald le a gondolataidat.
Nem érdemes olyan dolgon rágódni amin amúgy sem tudsz változtatni.
5/9 anonim válasza:
A hármashoz csatlakozva pozitív gondolkodás és a magam részéről egy jó adag meditáció.
6/9 anonim válasza:
egy darabig próbaltam kizárni az életemből. Csak rosszabb volt. Így most az nyugtat meg, ha egy korlátozott időt de eltöltök ezekkel a témákkal.
Most kb már megszoktam, egyre kevésbé ráz meg.
7/9 Senior Séf válasza:
A járvány sohasem aggasztott, de Orbán mocskolódásaival már qurvára tele van a bugyrom.
8/9 anonim válasza:
Mással foglalkozok,lekötöm magam,teszem a dolgom!
9/9 anonim válasza:
Amiket felsoroltál egyáltalán nem érdekel a járvány mára már egy vicc kategória, választáson már nincs mit aggódni a háborúval meg úgy vagyok hogy ukrajna kötekedett most pofon verik pár év mulva kimegy a köztudatból mint a migri hullámok ennyi nem kell rástresszelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!