Egy pszichiáter hogyan tesz különbséget a depresszió és egy skizotip személyiségzavar között?
Figyelt kérdés
Én pl. ha antidepresszánst szedek, akkor jobb a kedvem, de ugyanúgy magamba vagyok fordulva, mivel egyáltalán nem alakítok ki lelki kapcsolatokat.
Csak pl. munkatársi vagy ügyél-eladó és hasonló kapcsolatot, de barátságot és szerelmet nem.
jan. 28. 20:37
1/4 anonim válasza:
A kettönek semmi köze egymáshoz, ez kb olyan kérdés, hogy hogyan tesz egy orvos különbséget a lábtörés és a vakbélgyulladás között.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a következők alapján különíthető el: eltérések a gondolkodásban, beszélgetéssel meg lehet hogy tesztet is csinál.
3/4 A kérdező kommentje:
Elrontottam a kérdés kiírását, mert a skizoid személyiségzavarra gondoltam, ami magába fordulást, érzelmi tompaságot jelent, de téveszmék nélkül.
jan. 29. 13:02
4/4 anonim válasza:
Szerintem irreleváns hogy elírtad, mert ugyanúgy veszi észre, beszélget veled, kifejezés, másokhoz való viszonyulás, érzelmek mutatása stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!