Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel töltsem a napjaim...

Mivel töltsem a napjaim depressziósként?

Figyelt kérdés
Szeptemberig itthon vagyok és minden napom ugyanúgy telik, gondolom mondanom sem kell, már annyira meguntam létezni hogy legszívesebben meghalnék most helyben.

2022. márc. 13. 13:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Beiratkozok egy másik suliba, itt végeztem. (nem szószerint kell érteni)
2022. márc. 13. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Értem, ha gondolod addig is érdemes lenne olyan tárgyakat tanulni vagy azzal foglalkozni, amelyek majd szeptembertől kelleni fognak.

Ha például egy napi ütemtervet összeállítasz magadnak, az nagyon jól jöhet, struktúrálod az időt, így nem megy el a semmibe.

2022. márc. 13. 18:10
 13/14 anonim ***** válasza:
65%

Mozgás vagy nyújtás vagy jóga ami segíthet nagyon.

Zene is.

Meditáció is segíthet de nekem nem annyira segített

2022. márc. 13. 19:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Depressziósként nagyo fontos, hogy ne süppedj bele a semmittevésbe, ne hanyagold el magad és a környezeted, mert csak ront az állapotodon. Én is voltam depressziós, nem kezeltek, mert még ahhoz sem volt erőm, hogy elmenjek szakemberhez. De minden nap azt mantráztam magamnak, hogy amíg mozog a kezem és a lábam, addig van erőm felkelni az ágyból, lezuhanyozni, kitakarítani, felöltözni, kaját csinálni, stb. A tevékenység sokat javíthat az állapotodon, a sport még többet! séta, futás, biciklizés, bármi. A tunyulás, tétlen tévézés, videójáték szintén nem segít.
2022. márc. 17. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!