Depressziósként miért fáradok el, ha alig csinálok valamit egész nap?
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 17:54
1/5 anonim válasza:
A saját tapasztalataimból indulok ki. Depressziós vagyok, azt érzem nincs erőm és fáradt vagyok. Sokszor semmit nem csinálok. Lelkileg, szellemileg/mentálisan vagyok kifáradva ami rámegy a teljesítményemre. Valami ilyesmi van nálad is, nem?
2/5 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a helyzet. Semmihez semmi kedvem. Alig csinálok valamit, csak azt amit nagyon muszáj már. Mégis egész nap olyan levert, kedvetlen, erőtlen vagyok
3/5 anonim válasza:
Mert a depressziónak ez az egyik tünete, nem kell megerőltetned magad ahhoz, hogy fáradtnak érezd magad. Olyan, mint a rák, belülről emészt fel, csak itt a saját démonjaiddal kell megküzdened.
4/5 anonim válasza:
Mert leterheli a szervezetet a rossz magán élet és a depresszió. Egy ideig csak idegileg aztán fizikailag is, mert a szervezetnek nem marad ideje mással foglalkozni. Én is így vagyok a súlyos hangulat zavarommal.
5/5 anonim válasza:
Szia,
Ez a kérdés lehet tud segíteni, ha volna egy kis időd olvasni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1006..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!