Depressziósként mikor jobb egy kicsit? Reggel vs. este?
Én azt veszem észre, hogy reggel általában jobban vagyok, és a hangulatom a nap múlásával zuhan.
A pszichológusom szerint ez a jobbik eset, és szerinte akkor lenne gond, ha fordítva lenne.
Nálatok hogy van?
Miért, azt meg tudod mondani?
(én nem tudom, nálam miért, talán a fény, de ez csak egy tipp)
Ébredés előtt.
Egyébként nekem este a legrosszabb, közvetlenül elalvás előtt. Mivel egyedül élek, ezért lefekvéskor még egy óráig nem tudok elaludni, mert halott csend van a házban. Mostanában elkezdtem fehérzaj-gépet használni, mert nem bírom ezt a totális csendet.
Reggel még van energiám és nincs tele a fejem hülye gondolatokkal, amik lehúznak.
"Reggel még van energiám és nincs tele a fejem hülye gondolatokkal, amik lehúznak."
Ez is lehet, igen.
Lefekvés előtt én bizony beveszek valamit, amitől kicsit jobb.
Első vagyok,reggel az ember mikor felkel akkor még fáradt,motiválatlan. De napközben ahogy dolgozom teszem a dolgom,nevetünk a kollégákkal feldobódom. Otthon ott a gyermekem,és a kiskutyánk is,a tudat,hogy lehet pihenni.
Amit az orvosod mondott,hogy a reggeli a jobb ezt még nem is hallottam.
7-es te biztosan jobban tudod mint az orvosom. Komolyan hihetetlen hogy itt mennyi okos van...
Mindjárt szólok kollégámnak is aki ugyanígy volt hogy tévedtek az orvosok a gyakoris no name válaszoló jobban tudja pfff
8-as vagyok...igen ez igaz :) csak komolyan nem értem miért hiszik egyesek hogy ők olyan nagyon tudnak mindent.
Egyébként nekem középsúlyos depressziót állapítottak meg,azon kívül,hogy egész délelőtt magamba fordultam (délután már kirángattak belőle valamennyire a kollégák,tudták mi bajom elmondtam)nem volt semmi étvágyam,sokat fogytam. Az evéssel még most is hadilábon állok,de az Escitil már hat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!