Depressziósként mikor jobb egy kicsit? Reggel vs. este?
Én azt veszem észre, hogy reggel általában jobban vagyok, és a hangulatom a nap múlásával zuhan.
A pszichológusom szerint ez a jobbik eset, és szerinte akkor lenne gond, ha fordítva lenne.
Nálatok hogy van?
"olyankor lecsendesul minden es csak a gondolatok meg én maradtunk"
Igen.
Nem tudom, segít-e, én próbálok arra gondolni, hogy, tudod, "Tomorrow is another day" (A holnap egy másik nap).
Hogy talán holnap jobb lesz.
Már ne haragudjatok, de mi az, hogy középsúlyos depresszió? A google-be beírva is csak az ilyen 15 kérdéses Blikkes színtű magazinok online tesztjei között látunk, s csak mert bemész a pszichiátriára és írnak fel gyógyszert, aminek leírod ide a nevét, hogy bebizonyítsd, hogy te mennyire depressziós vagy, attól még nem feltétlenül leszel az a szó-szóros értelmében.
A depresszióra hajlam van, amikor már valaki depressziósnak mondható, az az a szint, mikor a páciensnek már klinikai ellátásra van szüksége. Mindenkinek vannak problémái, s én sem akadékoskodom, ha ezt úgy nevezzük, hogy depresszió de ettől még van különbség depressziós és depressziós között, ezért van az, hogy akik elég mély állapotban vannak, kifejezetten sértőnek érzik azon emberek kijelentését, akik sokkal jobb helyzetben vallják magukat depressziósnak. Néha ez engem is zavar.
A kérdésre válaszolva este rosszabb, addigra már fizikai tünetek is megjelennek nálam. Bár én nem azért mert a magányomban el kezdek kattogni, hanem a szorongásom ilyenkor jön ki.
13-as attól,hogy próbálod bizonygatni az "igazadat" még nem kevésbé leszel nevetséges. Ugye nem gondolod,hogy majd a google-ba kell ilyet keresni? Micsoda buta gondolat istenem... BNO kódja is van ember fogd már fel.Enyhe,középsúlyos és súlyos depresszió is van amiből a súlyos,vagy ha már öngyilkossági hajlam is van akkor kerül kórházba az illető. Nem kezelnek minden depressziósat kórházban te jó ég...Volt szülés utáni depim is sajna, de nem voltam kórházban,na most akkor azok az orvosok is tévedtek igaz? Kimásolsz ide a netről dolgokat...Hihetetlen,hogy egyesek képesek újra és újra hülyeséget írni meg kötekedni csak mert nem lett igazuk.
Neked aztán nem bizonygatok semmit nem is ismerlek, a kérdezőnek válaszoltam :) szerintem engedd el a témát és viselkedj felnőtt módjára ha sikerül. De ha depis is vagy amit kétlek, kérj kérlek egy felülvizsgálatot mert ez a rosszindulat és az hogy az én esetemen lovagolsz felvethet más gondot is.
Na további szép napot és kímélj meg a további válaszaidtól nem igazán érdekel. :)
Nem is érdekel a bizonygatásod, az információ pszichiáterektől, orvosoktól, pszichológusoktól, függetlenül egymástól származik, illetve a szakirodalomban is eképpen jelenik meg.
Én több éve ebben vagyok :)
Még buta is vagy, én semmit nem másoltam, azt írtam, hogy rákeresve arra amit te írsz, mit dob a net...
Nekem mániás depresszióm van, ez is a depresszió egy fajtája. Mindig reggel a legborzasztóbb, a délelőtt is elég rossz, a délután már tűrhető, estére jó kedvem lesz, éjszaka pedig majd kicsattanok a boldogságtól. :D
Testi tüneteim az extrém nagy étvágyon és a nagyon kevés alvásigényen kívül egyáltalán nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!