Hogyan reagálnátok, ha a borderlineos feleségeteknek ilyen kitörései lennének?
Tegnap kiakadt rajtam, én próbáltam nyugtatni, de nem sikerült. Minden korábbi sérelmével támadott, az egészet rajtam töltötte ki, sorra hozta fel, hogy mit tettem vele pár hónappal ezelőtt, mintha mind most lett volna. Órákig veszekedtünk, de inkább ő kiabált velem, én nem mindig tudtam reagálni. Már belefáradtam, és amúgy is bármit mondok neki, az olaj a tűzre.
Ma egész nap levegőnek nézett, sírt, bántotta magát. Kérdeztem tőle, hogy, mi van, mivel bántottam így meg, de nem válaszolt. Bocsánatot is akartam kérni, újra átbeszélni, de ignorált. Aztán két órával ezelőtt beült az autóba és elhajtott. Nem tudom elérni. Rendőrt nem akarok hívni, mert nem akarom, hogy bevigyék a pszichiátriára, mert utált ott lenni
Végül megpróbáltam felhívnk az orvosát, de ő se veszi fel. Mit tehetek, csak várjam meg amíg visszajön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!