Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a borderlineos feleségeteknek ilyen kitörései lennének?

Figyelt kérdés

Tegnap kiakadt rajtam, én próbáltam nyugtatni, de nem sikerült. Minden korábbi sérelmével támadott, az egészet rajtam töltötte ki, sorra hozta fel, hogy mit tettem vele pár hónappal ezelőtt, mintha mind most lett volna. Órákig veszekedtünk, de inkább ő kiabált velem, én nem mindig tudtam reagálni. Már belefáradtam, és amúgy is bármit mondok neki, az olaj a tűzre.

Ma egész nap levegőnek nézett, sírt, bántotta magát. Kérdeztem tőle, hogy, mi van, mivel bántottam így meg, de nem válaszolt. Bocsánatot is akartam kérni, újra átbeszélni, de ignorált. Aztán két órával ezelőtt beült az autóba és elhajtott. Nem tudom elérni. Rendőrt nem akarok hívni, mert nem akarom, hogy bevigyék a pszichiátriára, mert utált ott lenni

Végül megpróbáltam felhívnk az orvosát, de ő se veszi fel. Mit tehetek, csak várjam meg amíg visszajön?

2022. márc. 6. 17:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a 18-as. Szerintem is hosszú távon jobb lesz, még ha most nehéz is. Nagyon sok kitartást kívánok!!!És próbáld meg a pszichológust mindenképpen. Az aggódás valóban természetes, de ezt írták is előttem. Magadra koncentrálj.
2022. márc. 17. 19:56
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nektek is minden jót!
2022. márc. 17. 21:27
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Hú de jó meg egy ember aki kijött a bántalmazó kapcsolatból. Tanulj ebből, emészd meg, olvass utána, és soha többet ne menj bele ilyenbe. Ha van pénzed pszichológusra, akkor pedig kezeltesd ki a kapcsolatfüggőségedet. Sok sikert!!!
2022. márc. 17. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!