Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha kiderülne a 4...

Férfiak! Ha kiderülne a 4 éves kisfiatokról, hogy nem a tiétek, hanem a feleségetek egyik volt kollégájáé, akkor mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Elhagynátok a feleségeteket? És mi lenne a gyerekkel?
2021. júl. 28. 09:09
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Elválnék a hűtlen feleségemtől azonnal,kérdés nélkül. Azért is, mert megcsalt, meg azért is, mert hazugságban tartott.

De a kisfiút semmiképpen sem bántanám, nem ő tehet róla.

A feleséged pedig mélységesen szégyellje magát.

2021. júl. 28. 09:14
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 Ez nem velem történt hálistennek, hanem az egyik rokonommal.
2021. júl. 28. 09:15
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

"373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el."

37F incel

2021. júl. 28. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
#3-as és most börtönbe fogják csukni?
2021. júl. 28. 09:20
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Keresnék egy rohadt jó ügyvédet, és válnék! Inkább az ügyvédnek fizetek egy vagyont, de az asszony ne kapjon kb semmit!
2021. júl. 28. 09:32
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Jogilag nem tudom mit tennék, de 100% hogy ott hagynám és elintézném hogy ne kelljen gyerektartást fizetni egy olyan gyerekért ami nem az enyém.

Szóval konzultálnék egy erre specializált ügyvédet mielőtt bármit is tennék, azaz míg nem tudom pontosna mit fogok tenni otthon azt tettetném, hogy minden rendben van.

2021. júl. 28. 09:46
 7/10 anonim ***** válasza:
38%
Nem mindegy, hogy mikor fogant a gyerek! Van olyan - sajnos, - hogy egy pár jól érzi magát intim vonalon, aztán hirtelen szétrebbennek - teljesen mindegy ebben a helyzetben, hogy miért. Aztán az ominózus idő alatt belebotlik a nő egy másik férfiba, akivel úgyszintén jól érzi magát intim vonalon. Tehát az nem kérdés, hogy nagyjából mi történik az alaphelyzetként felhozott variáció esetén, de abban az esetben, amit én vázoltam, más egy kicsit a helyzet - és ez akkor is így van szerintem, ha sértés nélkül megállapítható a nőről, hogy eléggé könnyűvérű! Az általam felhozott esetben fel kell venni a kapcsolatot az érintett férfival és megállapodni vele - vagy törvényes úton kell érvényt szerezni arra vonatkozólag, - hogy a gyerek neveléssel felmerülő költségek rá eső részét rendezi úgy, visszamenőlegesen, mint a jelenben és a jövőben is. Bár mi is történik, újra nagyító alá tenném a fő kérdést ezek után, hogy tudnék-e az életemben szövetségesként tekinteni egy ilyen nőre vagy sem.
2021. júl. 28. 09:53
 8/10 anonim ***** válasza:
21%

A jog betuje szerint kellene. De a feminista birosagok nem csukjak le.

Az is erdekes, hogy mig a NAV 5 forint jovedelemrol is mindenfele papirt ker, az anyakonyvezes "halapra", bemondasra megy.

37F incel

2021. júl. 28. 10:01
 9/10 anonim válasza:
66%

Azonnal elválnék, mivel a nő szine bitosan tudta, hogy nem a férje gyereke, de neki így kényelmes volt. Feltételezem, a másik férfi nem vállalhatta fel.

Egyék meg, amit főztek.

2021. júl. 28. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
Értelemszerűen válás. De a gyereket, ha 4 évig fiamként szerettem, nem tudnám csak úgy otthagyni. Valószínűleg azért támogatnám továbbra is.
2021. júl. 28. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!