Ti elvinnétek a 4 éves kisfiatok a Minionyok-ra? Elvileg 12-es karikával megy.
Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 14:42
1/15 anonim válasza:
Nem. Nem neki való. Szerintem semmit nem ért meg belőle.
2/15 anonim válasza:
Hatéves lányomnak bár nagyon tetszett, kicsit félt egyes részeknél, hozzám bújt és el kellett takarni a szemét. Négyévesen még a Bogyó és Babócát néztük moziban, a Minyonok nem is érdekelték volna.
4/15 A kérdező kommentje:
A Gru-t nagyon szereti, ezért gondoltuk.
2015. júl. 13. 14:59
6/15 anonim válasza:
valszeg igen mert egyedül nem hagyhatom otthon amíg a nagyobbakkal a moziban vagyunk
de még nem 100% h megyünk ...
8/15 anonim válasza:
Az én négy évesem imádja a minionokat, szerintem semmi csúnya nincs benne. Én pl. hülyét kapok a Bogyó és Babócától, és hála istennek az égben, a gyerekem sem szerette soha.
Mi Cili Sherrif-et, Umizumit,Mickey egér játszóterét ilyesmit nézünk. De úgy látom mi vagyunk az egyetlenek....
9/15 anonim válasza:
Sógornőm elvitte a kisfiát, nem tudom, mennyit értett belőle de a Minion-mizériát nagyon szereti, van egy csomó ruhája, cipője, posztere...
Állítólag a film története egyébként se egy nagy wasistdas, a rövid jeleneteket megértheti, maga a sok sárga csetlő-botló minion is vicces lehet. Szerintem ha szereti a Gru-t vidd el.
10/15 anonim válasza:
Hát én a 9 éves keresztlányomat akartam elvinni, ő is Gru és Minion mániás. De a 12-es karika miatt úgy döntöttem, nem viszem. Nem a semmiért van az a karika. Ha a szülei elviszik, az az ő dolguk, én nem. 4 évest pedig semmiképp nem vinnék el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!