Mit tennének, ha egy fiú elütné a feleségetek és a pici babátok, aztan a börtönbüntetését pedig kiváltaná pénzzel?
Figyelt kérdés
A történet igaz (Cameron Herrin). Jogosítvány nélkül versenyzett az úton egy baratjaval, elütöttek egy anyukát es a gyerekét, ők meg is haltak. Elvileg ők is hibásak, mert nemvolt zebra es ugy akartak átkelni. A csávó 24 évet kapott volna, de letették az óvadékot, igy csak 1 hónapot kell ülni. Sokan sajnalkoztak hogy a 24 ev milyen sok ido, nem ennyit érdemel, olyan helyes. Szerintem még kaphatott volna tobbet is, 2 eletet elvett, sosem térnek ok mar vissza. Mit csinalnatok most a férj helyében? En megöletnem a csavot2021. júl. 10. 14:45
1/50 A kérdező kommentje:
Tennétek*
2021. júl. 10. 14:50
2/50 anonim válasza:
Valamit félreértettél. 1 hónapot ült, aztán letették az óvadékot. A tárgyalás és hogy mennyit kap csak ezután jön.
3/50 A kérdező kommentje:
Egy magyar videot neztem rola, ahol ezt mondtak, de akkor elnézést. Viszont meg mindig ugyanugy latom hogy valaki azt a 24 évet is sokallta volna/sokallja. Ti mit gondoltok? Szerintem az még kevés is lenne.
2021. júl. 10. 14:57
4/50 anonim válasza:
"Mit csinalnatok most a férj helyében? En megöletnem a csavot"
Gyaszolnam a családomat és élnék tovább. A szemet szemért elvben sosem hittem és jó ideje már a halálbüntetést se tartom jónak. A börtön jó megoldás.
5/50 anonim válasza:
Mit tennénk? Semmit! Nem ismerem a részleteket, de itt is igaz-a leírásod alapján-, hogy két ember kell a balesethez,tragédiához. Gondolom nem volt szándékos a sofőr részéről. Gondolom az anyuka is figyelhetett volna jobban. Itt az határozza meg a dolog megítélését, hogy az anyukának volt-e elsőbbsége.
6/50 A kérdező kommentje:
De akkor legalabb legyen életfogytiglan,nem?
2021. júl. 10. 15:03
7/50 anonim válasza:
Nem, nem kell életfogytiglan. Ez baleset volt, nem előre kitervelt gyilkosság.
8/50 anonim válasza:
Nem! Miért lenne életfogytiglan? Ez max. gondatlanságból elkövetett emberölés. Bőven nem az életfogytiglan kategória.
9/50 anonim válasza:
18ban váltotta ki az anyja mostmar nem tudja, le kell ülnie a 24 évet mivel már 18 éves
10/50 A kérdező kommentje:
8, jogsi nélkül versenyzés egy forgalmas úton? Ezt csak siman gondatlanságnak nevezzük ? Szo szerint nem volt kitervelve hogy pont ok lesznek megölve, de józan paraszti esszel kiszámítható volt hogy ma valaki nem megy haza ha egy ilyen idiota van az utakon.
2021. júl. 10. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!