Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tennének, ha egy fiú...

Mit tennének, ha egy fiú elütné a feleségetek és a pici babátok, aztan a börtönbüntetését pedig kiváltaná pénzzel?

Figyelt kérdés
A történet igaz (Cameron Herrin). Jogosítvány nélkül versenyzett az úton egy baratjaval, elütöttek egy anyukát es a gyerekét, ők meg is haltak. Elvileg ők is hibásak, mert nemvolt zebra es ugy akartak átkelni. A csávó 24 évet kapott volna, de letették az óvadékot, igy csak 1 hónapot kell ülni. Sokan sajnalkoztak hogy a 24 ev milyen sok ido, nem ennyit érdemel, olyan helyes. Szerintem még kaphatott volna tobbet is, 2 eletet elvett, sosem térnek ok mar vissza. Mit csinalnatok most a férj helyében? En megöletnem a csavot
2021. júl. 10. 14:45
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
53%

30

Tipik magyar szokás,ha valakinek nem egyezik a vélemény,irigy. Barom.

Megölném a suzukis nőt is.

11 hónapos babam van,ha egy idióta miatt elveszteném a szeretett férjemmel együtt, a belét taposnám ki. Lesz.rom,hogy mustang vagy suzi,nő,pasi,öreg,fiatal vagy épp fekete vagy fehér.

2021. júl. 10. 16:16
 32/50 anonim ***** válasza:
77%

Nekem pont az nem tetszik az ügy körüli balhéban, hogy szerintem mindenki a szélsőségekben veszik el.

És itt nem a férje gondolok vagy a srác szüleire mert ők értelemszerűen elfogultak, én az apát is megértem, hogy így érez és tőle nem tartom erősnek az életfogytiglan kérést , hiszen mégiscsak meghalt a családja, abban a helyzetben teljesen oke, hogy így érez, pont ezért nem ő hozza az ítéletet hanem egy, a felektől független bíróság.

Azt ellenben felháborítónak érzem, hogy mindenki abban veszik el, hogy hol ment at az anya, körülnézett-e stb, hiszen itt igazságügyi szakértők vannak, akik pont azért vannak ott, mert figyelembe veszik az ítélhetnél, hogy mennyiben befolyásolta volna a baleset kimentelét ha a gyalogátkelőn megy át az anya, ha a srác betartja a sebességhatárt, ha megáll segítséget nyújtani (nem tudom megállt e) stb.

Ellenben az eletfogytiglant is erősnek érzem, mivel 18 buta kisgyerekről van szó, aki hozott egy olyan döntést amivel így is tönkretette a lehetőségét egy jó életre. Én szívem szerint 15 év környéken ereztem volna igazságosnak, így amikor kijön meg előtte egy élet, viszont biztos, hogy soha az életben nem tenne meg csak hasonlót sem ezután, megtanulná a leckét. Az anyát sajnos már semmi nem hozná vissza de a börtön mint visszatartó erő és javító kéne, hogy szolgáljon.

2021. júl. 10. 16:16
 33/50 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó a 35 éves nők a Suzuki Swifttel nem szoktak versenyezni. És mivel jóval lassabban mennek nyilván meg is tudnak állni. Ha véletlen mégsem, mert figyelmetlenek voltak, akkor is jóval kisebbet üt az autó, az alacsonyabb sebesség miatt, tehát az áldozatoknak jóval nagyobb az esélye a túlélésre. Marhára nem érdekel milyen autója volt a srácnak, amíg nem írtad fel sem tűnt.
2021. júl. 10. 16:18
 34/50 anonim ***** válasza:
75%

"18 buta kisgyerekről van szó"

18 évesen nem kisgyerek, hanem szavazati joggal rendelkező felnőtt.

Buta? Az lehet, sokan voltunk buták, mégsem ölt meg a többségünk senkit.

2021. júl. 10. 16:18
 35/50 anonim ***** válasza:
0%
Jajistenem megérkezett Ősanya is, akinek érdekfeszítő kommentjeit olvashatjuk ezentúl hosszú oldalakon keresztül. Miért nem a gyerekeddel foglalkozol ilyenkor a gyűlölködés helyett? Ennyire békés és szeretetteljes életed van? Idióta.
2021. júl. 10. 16:21
 36/50 anonim ***** válasza:
95%
Jogilag felnőtt, agyilag sajnos nem. És igen 18 évesen sokan követtünk el butaságot és ha rendesen átgondoljuk a saját és ismerősi körben az eseményeket jóval több ilyen cselekedet végződhetett volna tragédiával ha valami rosszul sül el vagy valaki rosszkor van rossz helyen mint amennyi (szerencsére) végződött. És ehhez nem kell 160-nak száguldozni. Én nem mentem fel, nem keresek neki mentséget, írtam is, hogy kb. 15 évre simán leültetném, de mellette egy 18 éves gyereket nem ültetnék le sacc per kb.45- 50 éves koráig.(amíg zajlanak a tárgyalások, mire megkezdi a bűntetést stb. Beleszámolva)
2021. júl. 10. 16:31
 37/50 anonim ***** válasza:
62%

35

Te meg hasonló,versenyzéssel kompenzáló,impotens kispöcsű lehetsz. Legalább a te anyád lett volna ősanya,talán nem lennél degenerált.

2021. júl. 10. 16:38
 38/50 anonim ***** válasza:
46%

35

És a gyermekem épp rajram alszik. :*

2021. júl. 10. 16:38
 39/50 anonim ***** válasza:
0%
Jó példát mutatsz majd neki, ömlik belőled a rosszindulat és a keserűség, csak sajnálni tudom, hogy az anyja nő létére ilyen tirpák és agresszív. De gondolom, nem is az értelmiséghez tartozol.
2021. júl. 10. 16:42
 40/50 anonim ***** válasza:
46%

39

A te stílusodra reflektáltam. Az életben nem mondták rám,hogy tirpák, agresszív sem vagyok alapesetben. És be is fejeztem veled,mert nem sakkozok galambokkal.

2021. júl. 10. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!