Apukák, leendő apukák, hány éves korotokra tervezitek a babavállalást feleségetekkel vagy mikorra sikerült a tervekkel ellentétben(hamarabb/később)?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 20:59
1/4 anonim válasza:
Szia. Válaszolok a párom nevében. Ő nem életkorhoz hanem saját házhoz kötötte, hogy mikor vállaljunk babát. Most múlt 30, és idén vagy jövő év elején házasodunk. A ház még nincs meg, de már raktunk félre rá sokat, hitel is fog kelleni. Próbálkozni nekiálltunk 2 hónapja, eddig nem sikerült de bízom benne, hogy még 31 éves kora előtt várandós leszek. Én 29 vagyok 🙂
2/4 anonim válasza:
A férjem nevében írok én is :D
Ő 30 éves volt mikor összeházasodtunk, és belevágtunk az építkezésbe. Most 31 éves (én 28), ebben az évben decemberben születik meg a kisfiúnk. Mi is a házhoz kötöttük a babatervezést. Két hónapon belül sikerül is beköltözni, és nagyából elrendezkedni, mire jön a kisfiúnk.
3/4 anonim válasza:
Férjem 24 éves volt, amikor a gyermekünk született, a fix munka volt nálunk a feltétel, meg az, hogy eddigre már megtapasztaltuk, hogy tudunk-e együtt élni. (Akkor 4 éve voltunk együtt)
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! :)
Párom nevében írok szintén 😄
Ő 28, én 24, együtt élünk. Munka és saját ház volt a feltétel. Mostmár rajta vagyunk a baba témán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!