Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a borderlineos feleségeteknek ilyen kitörései lennének?

Figyelt kérdés

Tegnap kiakadt rajtam, én próbáltam nyugtatni, de nem sikerült. Minden korábbi sérelmével támadott, az egészet rajtam töltötte ki, sorra hozta fel, hogy mit tettem vele pár hónappal ezelőtt, mintha mind most lett volna. Órákig veszekedtünk, de inkább ő kiabált velem, én nem mindig tudtam reagálni. Már belefáradtam, és amúgy is bármit mondok neki, az olaj a tűzre.

Ma egész nap levegőnek nézett, sírt, bántotta magát. Kérdeztem tőle, hogy, mi van, mivel bántottam így meg, de nem válaszolt. Bocsánatot is akartam kérni, újra átbeszélni, de ignorált. Aztán két órával ezelőtt beült az autóba és elhajtott. Nem tudom elérni. Rendőrt nem akarok hívni, mert nem akarom, hogy bevigyék a pszichiátriára, mert utált ott lenni

Végül megpróbáltam felhívnk az orvosát, de ő se veszi fel. Mit tehetek, csak várjam meg amíg visszajön?

2022. márc. 6. 17:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tegnap 23 órakor hazajött.
2022. márc. 7. 10:31
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
Hogy döntöttél? Szakítotok?
2022. márc. 7. 16:49
 13/23 A kérdező kommentje:
Nyugodtan akarom átgondolni a helyzetet, először beszélek az orvosával is.
2022. márc. 7. 21:04
 14/23 anonim ***** válasza:
17%

Nem tudom mit higgyek.

Számomra fura, hogy a 21. században minden érzelemre rásütik a mentális problémát.

Nagy profit ez a gyógyszergyártó cégeknek. Kitalálnak mindenféle zavart, majd kezelik. A tüneteket. A gyógyszerek nem gyógyítanak meg senkit. Csak a tüneteket kezelik. Aztán az elvonási tünetek még rosszabbak.

Ahogyan a szorongás rá sem nyugtató kell, hanem megszüntetni az okát, úgy a depresszióra sem antidepresszáns kell. Meg kell oldani, azt az élet helyzetet, ami miatt búskomorság van.

A borderline szerintem a nem megfelelő önkontrollból ered. Mindenkit önt el düh, mindenkinek vannak érzelmei, csak uralkodik rajta. Ezek az emberek szélsőségesek. Valami ezt kiváltotta. Erre kellene terápia. De nem gyógyszer.

Valami nincsen rendben a kapcsolatotokban. Valamiért elment.

Te is biztosan hibás vagy. Beszéld meg vele.

2022. márc. 10. 23:38
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Vigyázz az ilyen kijelentésekkel, mert kirekesztő leszel, meg lepontoznak, meg te nem értheted hiszen ez rettentő nehéz betegség. Az se mindegy, hogy ez a fiatalok "betegsége". Nefélj akik viszik a gazdaságot nekik semmi bajuk. Mindig csak annak aki ráér. Na mindegy ne menjünk bele, mindenki jobban jár...

2022. márc. 11. 00:41
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Már miért lenne a fiatalok betegsége? Akkor az alkoholizmus a ti korosztályotoké talán?
2022. márc. 11. 06:52
 17/23 anonim ***** válasza:
45%
Tudtad, hogy erre számíthatsz és mégis belementél. Magadat tönkretetetheted vele, csak gyereket ne csinálj neki soha.
2022. márc. 11. 22:24
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
Megkérdezhetem, miújság veled/veletek azóta?
2022. márc. 17. 13:38
 19/23 A kérdező kommentje:

Rosszul jöttek ki a dolgok, elpattant benne jobban valami, majdnem nekem jött.

Nekem elegem lett és szakítottam vele.

Nem tudom kiverni az arckifejezését azóta se, amit akkor vágott.

Elszeretnék jutni egy pszichológushoz, mert belefásultam mindenbe, főleg abba, hogy folyton hívogat, nem veszem fel, de nem tudom rávenni magamat, hogy letiltsam. Aggódom érte.

Köszönöm a kérdésedet, 18. Jól esett.

2022. márc. 17. 19:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jártál, akármilyen nehéz. Nekem még saját magamat is nehéz elviselnem néha, bordi vagyok én is és nő. Az aggódás természetes, de megoldja. Te törődj magaddal.
2022. márc. 17. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!