Depressziosok! Titeket nem idegesit a sok "jo tanacs", hogy "csak akarni kell" meg "szedd mar ossze magad"?
De. Idegesít, mert akik mondják, nem értik, min mész keresztül.
Viszont ez nem az ő hibájuk. A maguk módján akarnak segíteni.
Én mindig úgy voltam vele, hogy "hálistennek ők nem éltek még át ilyet".
Légy türelmes, és inkább engedd el.
És jobbulást kívánok!
Nem idegesít. Tudod, miért? Mert senkinek se mondom el, hogy depressziós vagyok. Még akkor sem, mikor nagyon lent voltam, és éjszakákat sírtam át, meg a halálon gondolkodtam.
Ez egyszerűen nem tartozik másra. Szerintem.
Engem az idegesít, hogy itt vagyunk 2022 ben bár ha 2005 ben lennénk is ugyanaz lenne, hogy még mindig nem tartunk ott, hogy általánosságban felfogja az emberiség, hogy rohadtul más mindenkinél az ami túl nehéz, túl sok, nem megy, nem bírom stb. kategória.
Mindig megy a példálózás, hogy ekkor meg akkor, ez meg az... De az nem megy, hogy mindenki tök más főleg ilyen szempontból.
Persze a 16 féle személyiség dolgot mindenki ismeri, de ilyen helyzetekben meg nem számít.
Sajnos az egész teljesen megfoghatatlan. Még ha magam is visszagondolok 10 évvel ezelőtt amiket nem bírtam megcsinálni depresszió miatt, az most nem is értem miért, vagy hogy nem ment. De tudom, hogy nem, hiába akartam mindennél jobban...
Szóval minden hiper szuper modern, de ha a legalapvetőbb dolgoknál vagyunk, mint a mentális egészség, akkor mindenki tök sötét általánosságban. Ez idegesít engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!