Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mást is idegesít a depis szó?

Mást is idegesít a depis szó?

Figyelt kérdés
Egyszerűen utálom ezt a szót. Mi az már hogy depis? Van depresszió, az egy betegség. Ez a depis szó számomra csak elbagatellizálja a depressziót. Mielőtt eszébe jutna valakinek, én nem vagyok depressziós, nem is voltam, nem ezért zavar ennyire. Ráadásul mikor ezt egy "férfi" szájából hallom, fú de kiábrándító az. Szóval érdekel hogy csak én vagyok vajon ilyen bolond hogy zavar, vagy más is van így?

2020. szept. 7. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
" csak én vagyok vajon ilyen bolond hogy zavar ...?" Sokan vagyok ilyenek. Szerintem meg a "fú" de kiábrándító !!!!:-) (Tartsd tiszteletben felebarátod agybaját, hogy ö is tiszteletbe tartsa a tiédet!!)
2020. szept. 7. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, egyszer panaszkodtam a barátnőmnek, hogy ez a baj, az a baj, és még depis is vagyok... :D

Azóta nem használom ezt a szót.

2020. szept. 7. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az összes élelmiszert becéző szót utálom (pöri, ubi, sali, pari, stb.)
2020. szept. 7. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, mert ma már mindenre ezt használják sokan.
2020. szept. 7. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Mert kigúnyol egy súlyos betegséget.
2020. szept. 7. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
A depresszió utálatos betegség. Akinek az van, utálja, mint a szart. De mivel igyekszik "jó képet vágni" a bajához, mivel igyekszik kicsinyíteni az őt ért katasztrófát, ezért becézi a baját.
2020. szept. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!